lauantai 13. heinäkuuta 2024

Kyllä elämä on sitten raakaa touhua...etten sano......mutta ei auta....eteenpäin vaan.....

 13/7-2024.

EKKU.

¤¤¤¤¤

Panee miettimään kuulkaas:

Kun muutettiin   tänne  Kauhajoelle  1990 ja kun  jatkoin  täälläkin teillä  jokapäiväistä  liikuntaa, varsinkin keväällä-kesisin-syksyllä,  maanteillä. niin  vastaani  tuli  joka  päivä samanlaisia himoliikkkujia.  Laskin noin  10 kunta  heitä  oli. Muutama liikkui  pyörällä, muutama  kävellen ja  muutama  juosta jolkutteli, kuten  minäkin.

Varsinkin eräs  samanikäinen kun minä,  1946,  X  Alaharja  tuli  vastaan pyörällä jokainen  päivä, kolme kertaa hän pyöräili  kelistä  riippumatta ja  usein   teki  100  km  pyöräilylenkin  päivittäin.Noh....kun aikaa meni   vuosi-kaksi ja kolme-neljäkin, niin  alkoi harvenemaan  vastaani  tulevat  lenkkelijät. Pikkuhilkaa  niitä jäi , minun  lisäkseni, 2 muuta sitkeää  papparaasta, mutta  nyt, vuoteen  ei ole jäljellä enää kun minäpoika.....Ekku....Mattila. Kuulin  kuukausi sitten , että se X   Alaharja  on  petipotilaana, eikä  kuulemma  enää  siitä  petistä nouse....se on  loppu  kohta,   hän sanoi  tutuilleen.

Siis: Nyt  minä vain enää  liikun  näillä  teillä. On  hienoa  asia kun  maantiellä  jolkutellessani  , niin   ohimenevät, kuin  myös  vastaani tulevat  , muutamat sellaiset,piippaavat komeasti minulle  ja käsi heilahtaa tervehdykseksi......ei  onneksi  keskareita (enää  näy). Tämä kuulkaas taitaa tarkoittaa  sitä,että  pikkuhiljaa, on se myönnettävä,  78,6 vee, tulee   mullekin se aika, etten enää  jolkuttele  näillä  teillä.Kun se  tapahtuu.....kylätie  on aika  hiljainen, etten sano.  Enää  Ekkua  ei siellä näjy. Nasiiri-Meedio-Clairvoyant on mennyt pois.

Iäksi:

Ekku Mattila.

alias: Jukka Pekka.

Nasiiri.

Meedio.

Claitvoyaant.

puh: 0466840923.