tiistai 3. tammikuuta 2023

Iltaa vankikaverit.

 3/1-2023.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤¤

Olen, jälleen kerran,lukenut Stephen Hawkingin kirjaa   Ajan lyhyt  historia, ja  jälleen kerran  meinaan  ottaa  kantaa  kyseiseen kirjaan......siis:

Jos ja kun Jumala  kaikkivaltias  tuumasi  että mitäpäs  jos  luon maailmankaikkeuden, kaikkine  miljardneineen   aurinkokuntineen-universumineen  ja  pukkaan yhdelle  planeetalle  ihmiset  maan  tomusta , niin  miksi  Jumala  niin  teki? Tunsiko  Jumala  yksinäisyyden  runsautta, pitkäksi  käyvää  aikaa, joka ei ollut edes olemassa, ennenkuin  Herra  sanoi..tulkoon  valo.  tulkoon valkeus, tulkoon kova meteli  maailmankaikkeuteen, tulkoon  eka-aika   numero 001 ja  niin  tapahtui.

Missä oli  Jumala  ennen  tätä  kaikkea ?

Oliko  omassa  suuressa  yksinäisyydessään,  tuolla jossain , typötyhjässä olevaisuudessa, täydellisen kosmisen  hiljaisuuden kuplassa. Omassa  itsessään. Kaikkea  muuta  vailla. Tyhjyyden kuningas orpo.Minä vain. Ei muuta.

Sanokaas te. Blogini lukijat.

¤¤¤¤¤

Olen aina, taikka  viimeisen  40   vuotta  aprikoinut  ja  ilokseni huomannut, että muutkin "tärähtäneet" funstsaajat, että voiko maapallo  olla jonkunlainen  kosminen  rangaistussiirtola, kamala  vankila, jonne joku(kut)  ovat määränneet   ihmiskunnan karkoitettavaksi, kuka  pidemmäksi aikaa, kuka  lyhyemmäksi, mutta  kärsimään kuitenkin ? Että meidän paikkamme-asuntomme-planeettamme on jossakin  muualla   universumia, tuolla  jossain kaukana  avaruuden  keskellä. Rauhallisuuden-rakkauden planeetalla.

Jos ja kun  seuraa  tätä  nykymaailmaa, vaikka  viimeisen   2000  vuoden  aikana ja varsinkin  viimeisen  100  vuoden, niin  jokainen  huomaa-tajuaa  että  maapallolla  ei ole  kaikki ns  hyvin.  On  sotia, tappoja, murhia,kavaluutta,sotia  ja melskettä, kateutta  sekä vihaa, rakkaudettomuutta ja  vailla empatiaa  toisiaan  kohtaan. Raakuus on huipussaan. Atomiaseet vain odottavat  laukaisemistaan.Tuhota ja taas  tuhota. Mielinmäärin. Suuri  piru on  päässyt irti ja  se  voi  hyvin.Lämmintä verta  sekä  ruumiiden osia  irvihampaissaan. Irvokkaaseen hohotukseen  vääntynyt  suunsa. Tyytyväisenä  kiljahdellen. Tämä joka  ihan alussa  valontuoja. Nyt  vain kuoleman.

Siis;  terve teille  rangaistusvankitoverit. Olemme  kusessa  kaulaa  myöden.

Ekku Mattila.