tiistai 17. tammikuuta 2023

Pellolla toisen kerran tänään klamsiessani tulipa mieleeni asioita ja ny ne julukituan. Olkaatte hyvät:

 17/1-2023.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Clairvoyant.

Iltaa  taas: Aatelkaas  ny. Olin  jo  toista  kertaa  tänään kävelemässä   pelloilla.  Ensin meinasin  , ennenkuin  lährin, että  meempäs  peiton  alle  sänkyyn, mutta  sitten otin  ittiäni  kunnolla  niskasta kiinni, puin  pilkkihaalarin  ylleni ja  eikun menoksi. Ereelleenkin  mun  pyhä  ruppini  lämpötila  on 35,2. Ainoastaan yksi  seikka-asia  ns jäi päälle ja sen  kerron kohta  puoliin. Olkaatte siis  hyvät:

Mu on ns  ituttanut noin  5 päivää ja isolla  Veellä. Yhä se paskanimijä, joka  kävi iskemässä  kirveen  meidän-mun  ulko-ovemme   raamilautaan. mua  sapettaa. Ei  sen ketaleen  tekemä  juttu, vaan se kun iso piru  koko ajan ja jatkuvasti nostattaa  tuollaisia  munattomia plushousuja  meidän hyvää työtämme  tekevien auttajien-Meedioitten.Nasiirien  elon tielle. pirullahan  on oikeus  vittuilla  meille, sehän sanoo  jo Isoo kirjakin-viittaan  Jobbiin ja muihin  vastaaviin. Henkeä  se piru  ei saa ottaa  mutta    vittuilla  saa.

Kautta  maailman historian on hyvän-/vien  töiden tekijöitä  rangaistu. Eniten  se  näyttäytyi  keskiajalla  jolloin  kymmenet   tuhannet  roviot  savusivat.  Niissä poltettiin noitina jokainen joka  ei  sopinut  senaikaisten "normaalien"  raamien  puitteisiin  ja  voi  pyhä tavaton jos  joku sanoi  maapallon  olevan pyöreä ja   että avaruudessa  on  miljoonia  maankaltaisia  planeettoja.  Se  suuren ittepirun  firma, katolinen  kirkko joukkueineen  kiduttamalla  sai tunnustuksia ja niiden  nojalla   roviolle. 

Vähän samaa   tautia on edelleenkin ja  jatkuu  yhä. pirun  työntekijät, ne jotka  piru  on nostattanut  työntekijöikseen käyttävät  vääriä  juoruja,  haukkuvat ja käkättävät, ivaavat  julkisesti ja  voi  herranen aika jos  pääkohteensa  uskaltaakin laittaa  kampoihin. Hyi sellaista. Kun somessa  ivattu   julkituo omia  katsantokantojaan ,kuten minä tässäkin nyt/ym,  eikä  jumala  nähköön  käännäkään  toista poskeaan, johon  voisi    kunnolla  läimäyttää, vaan iskee  takaisin  kovempaa pirulle, niin  nouseepa   kova poru.  Kun  pirun  työläinen  käy  iskemässä  terävän  kirveen kohteensa  oven   pieleen  ja  aiaiaiaiaiai...jos  se tekeekin rikosilmoituksen poliiseille, niin "minä  vaarin 100000 Euroa  solvauksesta".

Eipa  taira  kirvespaskanimijä  tietääkää millainen  säkä  munattomalla  oli  kun en sattunut  olemaan kotosalla. ...)((/(//JJ(/&GU(//U`?L!!;ÖK?....juu. Kiitos ja kunnia Jumalalle.

jaatkuuuuu:

jaahaas. Olen  pitkän aikaa  tiennyt-oivaltanut  että olen   syntynyt  väärälle  vuosisadalle.Oikea aikani  siihen olisi  ollut  100  vuoden päästä vasta, taikka  vähä  myöhemminkin. Ai  että miten  niin meinaa Ekku....Nasiiri-Meedio-auttaja.?? Ensinnä  auttajia-Meedioita-selvänäkijöitä  on  ns pilvin pimein, mutta  Nasiireja  ei ole. Niitä on ,aina ollut  vain muutama. Yhteistä Nasiireille, taikka  niiden maan päälle  tulemisiin on kun  heitä tarvitaan. Silloin   Nasiiri  " nakataan"  tulevalle  työmaalleen, ihmisten  auttajaksi, lohduttajaksi, varoittajaksi  ja  opettajaksi. Kuten  minäkin...mutta........

ja pah....hahah..hoho,,,heehee,,hihiii...hullu  se  on....näkee mukamas  jotakin  jostakin  valokuvista..mukamas....hahahahaaaa...valokuvista....tulevaisuuden....etukäteen..jotakin...hahahaha....ja paskan marjat  huudetaan....mutta  kovaa  kadehditaan.... Olen  kohta  40 vuotta halunut-vaatinut-pyytänyt-kehoittanut että joskut  järjestäivät minulla  kokeen jossa  selviäisi  onko  Nasiiri  niin hyvä kun on koko  ajan väittänyt. Seuraavasti:

työntää mun  nenäni alle  esille  esim  50  lentokoneen värikuvaa  ja niiden  joukossa on  vaikka määrätty määrä sellaisia  jotka  on maahan syöksyneet. Minä  näyttäisin juuri  ne  maahan  syöksyneet  lentokoneet.  Samaa  linjaa  voisi  jatkaa vaikka  50 ihmisen  värikuvia joiden mukana  on  määrätty  määrä kuolleita  ja  minä näytän sellaiset.  Vuonna  1993  oli  Ilkkalehdessä  iso  juttu  selvännäkijöistä  jotka ovat, Nils Mustelin  mielestä kaikki  100 %  hujjareita.  Minä  esitin hälle haasteen jossa  kerroin  saman  kun tuossa  ylempänä ja  heti herra  suostuikin. Hän  oli luvannut  30000  markan  palkkion  sille  joka   valvotuissa olosuhteissa  pystyy  näyttämään  jonkin  parapsykologisen jutun, mutta soitti  mulle  seuraavana  aamuna  ja perui koko  kokeen. Jonka  oli ensin  luvannut  järjestää. Muutama  toimitaja  kertoi  minulle että Mustelinin  oli  soittanut heille ja kysellyt että  osaakko se  Ekku Mattila mitään  ja kun  kuuli että osaa......niin perui  kokeensa.

Noo.....aameeriilaalaaneen "omo"....James  raanriiiiii  , kun  sille 1997  panin sähköpostia jossa kerroin  samat   asiat, että  olen tietäjä joka  valokuvista  näkee  tulevat  katastrofit ym  niin  ensin  suostui, mutta  viikon päästä sen perui...palkkio  olisi  ollut  miljoona  tollaria...aiettä.....hänkin  oli saanut  jostakin vissiin selvää että  Ekku  perskules  nappaa  sen   palkio. Peru heti.

Nohniih. Jokos  tämä riittää??....vähän lisää  vielä. Mulla  on muutamia  tuttuja edelleenkin, jopa  ihan lähisuvulta, jotka, jos  heiltä  kysyy  että tunnekko  sen Ekku  Mattilan, niin vastaavat  etten tunne  koko  miestä....oon kuullu  että se on  ihan hullu.Toiseksi, vaiko onko jopa kolmanneksi, niin olen  ihan viimeaikoina  havaannu ettei  mun nimeäni Nasiiri  Ekku  Mattila  enää  tahrota  julkisesti  esille  saattaa. Mutta eisemitään. kestän  kyllä. 

Juu.