keskiviikko 18. tammikuuta 2023

Usko voi, kuulemma , siirtää vuoriakin, saatisitten väheksyyttää kuumemittareiden lukemat.......olkaa hyvät:

18/1-2023.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤¤¤

Kuten jo puali suamea  tietää että  olin  melkein  41  asteen kuumeessa  5 päivää eikä tuntunut  sitten missään. Viimeksi  mulla  oli   40  asteen ,  3  päivää  kestävä   , kuume  , 1993, mutta silloin soli , taikka  ainakin   tuntui  pahee kun  tämä viimeksi koettu. Silloin  makasin raajat leviällään  keskellä   sänkyä kun  joku  rusifiiksi. Ähkyin  vaan ja  hengitin raskaasti.......juu.  Nyt   tämä   40, 8  (äläkää  tätä  seuraavaa  tunnustustani  vaimolleni kertoko, sillä  kahtena  viimeisenä  yönä mulla oli..heheehh  kuumetta  42,2) ei tuntunut  missään. Ei ja ei......ei. ...solis  takuulla  kilauttanut  pirssin, sellaaseen  kirkkaan  färisen  meille  ja  mua oltaisiin  raijattu  lasareettiin. En  tykkää  yhtään  sairaaloista. Niihin  on moni  kuallu.

Jaahaas..nyt tulee  itte  asia. Tuo  ylempänä  oli ns aasinsilta: Moon miettinyt  kuulkaas..heheeeeh...kaskas...ja  lukenu  palio....juu. Jo  1970  luvulla eräät  viisaat  roffat-plääkärit-sunmuut juttelivat  jotenkin  tällä tavalla: Ihmiset  elävät  maapallolla  jonkunlaisen  hypnoottisen jutun  mukana. Heille  on  opetettu-ohjeistettu-määrätty-pakkokollegtiivisesti esim  sairauksien tapahtumaketju.....että kun ihminen  sairastuu , sairastuu ja yhä  sairastuu ja enee  sairastuu, niin sitten  luulee-uskoo-kollegtiivisen lain  mukaan, kuolee  pois. ....antaa  "ripin " itteleen. Kun niin on tapahduttava...kun niin on määrätty...

Samat  tohtorit   ovat sitä mieltä, ettei ihmisen tarvitsisi  koskaan ns  kuolla. Hän on  periaatteessa  ikuinen. Pitää vain  huolehtia    ettei  verisuonensa  happamoidu-kerää liikaa karstaa- että  verisuonet ovat  puhtahia...ja  pitää  huolehtia  tärkeistä  vitamiineista, ei  viinaa, eikö tupakkia ja että  pitää  liikkua.............liikkua ja taas liikkua....

Tottakait  asia on eri jos  lentokones    tippuu   nuppiin,  panssarivaunu  tryykää  vahinkos  päälle ja littaa  sun,  taikka  joku  hullu  ampua  päräyttää  konekiväärillä   ruppisi  tuhannen  illun päreiksi... taikka  anoppisi  saa  raivarin ja  iskee  kirvehellä  pääs   kahteen  osaan. ..ym..ym..ym.. Jos  normaalisti  ja eritoten  toimii  kuten  ne  viisaaat   tohtorit  sanoi./vat,. niin   vanahoiksi  tuumma me  kaikki. 

Jahas. Tästä  onkin hyvä  mun jatkaa  omani  itteni asioilla:  Vaikka mulla oli se jesunmoinen  muka  korkia  kuumes, niin en uskonut sitä. kattoin mittareiden  numeroita  ja sanoin  vaimolleni, että  ihan sama...senkun  on...en usko  noihin lukuihin. Moon  terves kun  nuari pukki. Mitä ny  joku  41-42  kuumelukema on. Se on  vaan harhaa. Se on vaan kollegtiivinen  suuri  harha. Olkoon.

Ekku Mattila.