torstai 12. tammikuuta 2023

Rami jäi elämään. Jumala on.

 13/1-2023.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Clairvoyant.

Perjantaita  teille  sinne  jokahittelle jokka  nykkin tätä  blogiani luette: Palaataanpas Ekku  siihen normaalin Nasiirin  työasiaan  ja  annetaan olla ne immeiset jotka  koettaa  hankaloittaa  elämääni  konsteilla jos  toisillakin ja  välillä näköjään  halkomakirveilläkin. Aamulla kurkkasin  lenkki-päiväkirjaani , 13/1-2020  ja  siitä saankin tämänaamuisen aiheen.Sekin  on  tosi. Olkaa  hyvät:

Silloin puhelimeni soi. Toisessa  päässä  linjaa oli  vanha   tuttuni, noin  1992  opin hänet tuntemaan,  tunnetaan  yhä , sanotaan häntä vaikka  Ramiksi. Hän oli menossa  Seinäjoelle katsastamaan autoaan, mersua  tottakait ja  pyysi mua mukaan ja  suostuin.  Jo heti alussa meidän pihassa lähdettyämme  huomasin että  onpa  Rami  hiljaisen  tuntuinen. Yleensä puhetta  riittäää   ja  aiheista ei ole  pulaa, mutta nyt  oli  autossa  hiljaista. Tuumasin  että  jospa  hänellä  ja  vaimollaan  on  ollut muutama  ns  riitapäivä enkä sen enempää  udellut.....olin  kans  hiljaa..

Mutta  noin Ilmajoen   keskustan  ohitettuamme Rami  purskahti  kovaan itkuun. Sopersi että hänen  vaimonsa  meinaa ottaa  hänestä eron. Heillä on ollut  hankalaa jo  vuoden verran ja  vaikuttaa  sille että   ero  on näkyvissä.. Sanoi  että älä  piittaa. Kyllä maailmassa  naisia  riittää. Yksikään nainen ei ole  korvaamatoon.Niitä on jonoksi saakka. Miljoonia  ja  taas miljoonia. Ota  toinen ja paree. Mutta kun  mä rakastan sitä Outia niin  tavattomasti ja jos hänet menetän tapan itseni......johon  minä että  äläs paskaa puhu....uskovainen  mies... itsemurha  on pahasta....nakkaaat  Jumalalta saaneen   elämän  lahjasi  noin vain pois....ei se kuules  käy....Elämä on suuri lahja Rami . Sitä on  kunnioitettava ja vaikka  kuinka hankalaa on, niin  on vaan mentävä eteenpäin.  Eteenpän.

tässä vaiheessa  Rami  oli hiljaa.Pysähtyi  Ilmajoen  Tuomivaaran  tien kohtaan, sen pysäkille, sammutti  autonsa  ja  alkoi  kaivaa  puvuntakkinsa  sisätaskua. Ojensi  kätensä  mua  kohti, perä  edellä   ja näin  että  siinä  oli  ase, pistooli, rullalla, kuusi  patruunaa, Saksalaasta  vanhaa  laatua. 7,65 nen. Tehokas  kun mikä.

Tossa  on...Ekku..ota  pois....tee  sillä  mitä haluat....nakkaa  vaikka  jokeen.....nakkaa  vaikka  pois......se on sun  nyt...kiitoksia  Ekku.....sinä olet   enkeli  kuules.....enkeli.  Kiitoksia...

Ja niin  menimme  katsastusasemalle. Auto meni  ns läpi. Vaasassakin  käytiin  kikkijoupissa , eikun rintajoupissa, autoliikkeessä...ja  mellä oli    ihan mukavaa....noin  3 kuukauden kuluttua  Rami  tapasi  Hämeenlinnasta kotoisin  olevan  nuoren   ja "ehjän"  naisen,  35  vuotiaan. Menivät  yhteen  ja  12  kuukauden päästä heille  syntyi  vauvveli. Ihan  hyvä. Taivaan enkelit hymyilivät. Ja elämä taas jatkuu......

Ja muistakaa:  Vaikka  teillä olisi  kuinka hankalaa ja  vaikka   tuntisitte olevanne  syvän  montun  pohjalla, aivan  pohjalla, niin  voi  tapahtua  että tunnette jonkun  koputtavan  kenkienne  pohjia..............elämä on.

Ekku Mattila.