keskiviikko 25. lokakuuta 2023

Betoni¨rengas ei ollu maantien ali kulkeva putki, vaan betorenkainen vesikaivo.....hyvä mä kuiteskin..

 25/10-2023.

EKKU:

Alias: Jukka Pekka   Mattila.

Puh: 0466840923.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Onneksi   aloin käyttää oman  puhelinnumeroni näyttämistä  blogissani ja  sen takia  saan paljon yhteydenottoja  myöskin  tavallisen luurin kautta.

Siksi: Tänään on  9  ihmistä  soittanut ja  kysynyt-vaatinut. että laitakko  uudelleen sen  "nallen" tapauksen vuodelta 1984, jolloin asuin Keravalla ja  tottakait sen teen  tässä  ja nyt:

Sain  asiakkaakseni  pariskunna koska heidän aikuinen poikansa , (sanotaan  häntä vaikka Ilpoksi) oli  kadonnut 3  viikkoa sitten....näyttivät pojan muutamaa valokuvaa, niitä katselin ja..

 Sanoin:

Poikanne  on  kuollut , tapettu  ja makaa  betoniputkessa  ja  syyllinen on nalle. Sanoin  myös että menkää  heti Järvenpään  poli-asemalle ja kertokaa  mitä  teille sanoin..

Ja he menivät:

Seuraavana päivänä  minua pyydettiin  VIRANOMAISTEN-POLIISIEN  kautta  olemaan mukana  kadonneen Ilpon etsinnässä,  (asui omassa vuoka-asunnossa, vanhemmistaan noin  noin 6 km päässä) ja niin teinkin. Kiinnitimme  etsinnän , Ilpon  asunnon läheisyyteen,  maanteiden alitse  kulkeviin  BETONIPUTKIIN, koska niinhän kerroin vanhemmille. Niitä  kertyi sen  päivän osalle useita kymmeniä, myös koiria oli  mukana  mutta  ei kadonnutta näkynyt. Etsintä  päättyi siihen päivään jossa olin mukana ja se jatkui seuraavanakin päivänä, ilman  tulosta.

Kunnes:

Kului  noin  kolme kuukautta ja tuli  Kesäkuu. Pojan  vanhemmat  ihmettelivät  heidän talonsa kaivoveden  outoa makua  ja  hajua .  Sen kautta  he saivat  juoma-ym muun vetensä taloonsa. ..ja paikalle kutsutiin  kaupungin veden-tarkastaja joka....nosti kaivin kannen pois, taskulampulla  sinne valaisi ja......

kaivon pohjalla  oli vettä noin  metrin-toista....mutta  veden  pinnalla  kurkotti viistoon ylöspäin...jotakin ja se osoittautui  ihmisen  kädeksi......virkavalta  paikalle.......ja.....ruumis  oli  kadonnut  Ilpo ,  ruumishuoneelle  ja ....poliisit  tutkimukset  käyntiin. 

Ilpon  vanhemmat kertoivat poikansa  kaveranneen erään  miehen kanssa joka  oli  häipynyt  paikkakunnalta  ja etsinnän  tuloksena  löytyikin, kuulusteluun jonka  aikana   tunnusti tappaneensa  kivellä   häntä  päähän iskemällä kaverinsa  Ilpon, rahan takia ,tämän  VANHEMPIEN  pihamaalla ja kaivon kannen  avaamalla  pudottaneen  Ilpon kaivoon ja kansi  kiinni.Kaivossa  oli  BETONIRENKAITA  5 kappaletta.Tämän teki herra  Karhu nalleksi  sanottu.......hyvä mä.

Ilta-Lehti  asiasta  kertoi ...."poliisien omien  tutkimusten perusteella  rikos  selvisi" ja kun sen  luin niin  kovaa haipakkaa  ajelin Järvenpään pol-asemalle  jossa  kovan metelin säestämänä  julkitoin...minähän sen  vittu soikoon  ratkaisin....ja  sen(kö)? ansiosta minut  "palkittiin"  isohkolla  palkinnolla (357) ..hmmmm??  .jees. 

Jossette   tätä(kään) usko, niin sen voi varmistaa  Järvenpään poliisilaitos, vuonna  1984. Voi olla  että näin nykypäivänä kukaan , heistä, ei  puhu enää  mitään, asia  joka  on  tullut  niin kovin  tutuksi Meedoin-näkijän "ansioluettelossani".

Kiittämättömyys...jned.....

Ekku  Mattila.