maanantai 23. lokakuuta 2023

Meirän kissi säikähti bumerangin mallista ufoa, Jalasjärvellä 1985....heh..

 23/10-2023.

EKKU:

Alias : Jukka Pekka Mattia.

Nasiiri.
Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Kaskas....näköjään innostuin  muistelemaan  menneitä ja sellainen  tapahan on tälläisten vanhojen kääkkien  tyyli ja vaikka  tästäkin tapahtumasta  olen  ennenkin  kirjoittanut, niin uudistan se tässä ja ny:

Siis:On   vuosi  1985, syssy ,  jotakin kello  18,00 ja   istuskelen  vuokratalomme , entisen osuuskaupan  päädyssä, vanhalla  saapin irto-penkillä  ruohikossa , kisssi  sylissäni.Kissi kehrää tyytyvääsenä  ja oon ihan tyytyväuseä ittekin, mutten sentään kehrää...kun havaatten  suoraan ylläni, viistoon ja  vähän kallellaan  jännän näköösen, kuin  jättipumerangin, noin  30-40 metrin  korkeudella,  noin  15 metrisen, pienehkön  mettän yllä.Minusta  noin  50  metrin päässä  oli se metsikkö.

Sen muutaman sekunnin  aikana  kun sen näin ja  kuulinkin, sillä  se  piti jännää , kuin matalaa surinaa sekä keikkui  hitaasti  kellahdellen.

Kunnes  sain  jumalattomia raapooksia    reiteeni.Ainakin  10 senttisiä  ja  ne  tihkui   viikon paikka  vertakin....myös  housuihini  tuli  ns palakhenkielet. Oikean reiden kohtaan...

Syy: Kissa  peijjooni joka  kehräsi  sylissäni, ihan yhtä-äkkiä  kiljaasi jumalattoman rääkäyksen  ja voimalla  ponnahti mun  reiteni  päältä, ainakin 2-3  meeterin  loikan maahan ja  tavatoonta haipakkaa häntä  pystys ,  juoksi  sähisten  talosta , jokirantaa  kohden  , joka  oli noin 400  metrin päässä.

Ja minä  tapahtumaa ihmettelin.

Kunnes  havaattiin että se  jättibumerangi  yltäni  oli  kadonnut kokonaan. Viiiiiiiiih  jonnekin. Samoin  teki se  kissi. Sitä ei näkynyt ja olimme huolissammekin, pariin  päivään ja sitten  ilmestyi  pihamaallemme, silmät  teelautasen kokoosina, yhä  sen karvat  pystyssä ja  vilkuuli  sillai  syrjäkarein mun päälle. Se luuli  että  olin syyllinen  sen  tavattomaan  säikädykseen.

Siis: Jokainen  nyt hokaa, että se  ylläni taivaalla  kököttänyt  bumerangi  oli  tottakai....se...se..mikäs se nyt olikaan...ainiin  ufo. Samanlaisia-tapaisia  bumerangeja  oli nähty muuallakin  taivaalla ympäri maapallon. Oli  se , oli se tapahtuma.Laastaria  meni  kaksi  pakettia  niihin  raapooksiin, jokka se  meirän kissi  aikaansai.Niinja  basmysiniä kans  tuuppi.

Näin:

Ekku Mattila.