sunnuntai 8. lokakuuta 2023

Nasiiri jotakin turisee..........olkaa hyvät:

 8/10-2023.

EKKU.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant..

¤¤¤¤¤¤¤

Päivää taas....kylläpäs  keli  muuttui  hienoksi jos vertaa millainen se oli aamulla  tänään 7  nurkilla. Silloin  oli  räntämoskaa maa  valkoisena  ja  tuulikin  tuntui mukamas  kylmältä. Mutta niinhän  se  pakkaa olemaan, ettei  lumi jää koskaan maahan kevääseen saakka jos puiden lehdissä on vielä  edes jonkinlaisia lehtiä  tallella.Vasta  lehtien pudotessa maahan  voi talvi  saapua.

Ja sitten: Suuret  ja lämpimät kiitokset   teille  jotka  tänään ovat ottaneet minuun   yhteyttä.Asia  oli  sen  minun  "somekiusaajani"   naamapärstän  netissä julkaisemiseni. 81  soitti  ja  valoivat  minuun  rohkeutta  että Ekku  älä yhtään  piittaa....tollaisia  mielipuolia  on nykymaailma-some pullollaan...niiden oma  elämä ei ole kunnossa  ja yhtenä  osoituksena  on se , että  käyttäytyvät  juuri  samalla  tavalla kun minun tapauksessani. Kuten  pellolla  sanoin....ja  videolle julkitoin ...saat   anteeksi  M.R...jos   on  suinkin mahdollista niin mene jonkun mielenterveysasiantuntijan  puheille. Voit  vielä saada  elämäsi  tasapainoon....

Myös  se Kauhajokinen mieshenkilö, myös hän  on ottanut osaa  sen murhainfon minussa  oleviin herjauksiin, jonka  kanssa kävimme  yhdessä  etsimässä muutama  vuosi sitten  hänen setäänsä  Nummijärven maastossa ja joka löytyikin  poliiseille  antamani  vihjeiden perusteella...."hän  nojaa ,kuolleena  yhtä , matalaa kuusta  vasten...istuma-asennossa..kuusen korkeus  3 metriä..." Tällä henkilöllä  ei ole myöskään kaikki  ns  hyvin. Terveisiä Kauhajoen eläinten teurastamoon....olit  siihen  aikaan siellä  töissä.Kuten itse minulle siellä metsässä  sanoit,setääsi  etsiessämme...."  tulen hulluksi....koko ajan näen  mielessani  niiden lehmien verta  valuvat  kurkut....jotta  terävällä   veitselläni   viillän auki.....  niitten riippuessaan  kuljetushihnalla  päät  alaspäin"..

Noniin:

Emmäny taaskaan  vissiin  muuta  tälläkertaa. Saattaa olla , että illemmalla  lisää, taikka sitten ei.

Ekku.

Alias: Jukka-Pekka  Mattila.

puh:  0466840923.