sunnuntai 1. lokakuuta 2023

Nasiiri vähän mutajaa:

 1/10-2023.

EKKU.

Nasiiri.
Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Päivää taas....

On se  aika  erikoista, mutta mulle  hyvin  tuttua, että kun  onnistun  etsintäasiassa, niin heti alkaa  jumalatoon meteli ........että  Ekku  ei oo.....Ekku  kerää vaan huomiota...ja  Ekku..Ekku.....eräs  henkilö  mutaji että  kyllä hänenkin tuttunsa sanoi jo aikaa sitten että Rasmus  löytyy  joen rannalta-joesta ja  ja ja ajaja....hyvin  on   eräillä  muisti takunnut....Useat  " selvenännäkijät" "kopsivat"  kertomukseni  missä Rasmus  on.  Mutta sekin on tuttua.

Koska: Noin 3  viikkoa Ramuksen katoamisen jälkeen  viranomaiset järjestivät  maasto (MAASTO)  etsintöjä  Lapuan  Simsiövuoren lähettyvillä, noin  2 km  Lapuan keskuksesta. Kolme  eri kertaa,  sadoissa  ranennuksissa, taikka ulkovarastoissa.  ja koko ajan sanoin  somessa  että Rasmus  on Lapuan  joessa ja  kun kevät-kesä  tulee, niin  löytyy.... Olimme  5 kertaa  naaraamassa  Rasmusta, ensin  9/7,  24/7,  sitten  11/8  , 16/8, ja  15/8. Ns  Kangas-Annalan  sillan paikkeilla.  Kovien  syyssateiden  takia  vesi  nousi  2,80  metriä  ja meilla oli vakaa tarkoitus aloittaa  "kunnon"  naaraaminen, mutta  vesi oli noussut  melkein  ns penkalle  saakka. 

Ilmoitin  useaan  kertaan, niin somessa, kuin myös  soittamalla  että Rasmus  ilmestyy  jokea pitkin jopa  Alahärmän  Voltin  sillan  paikkeille saakka, koska   siellä kohtaa on ns  akanvirta  jossa  on  vuosien aikana  löydettu 3  hukkunutta. Paikkaa  sanotaankin  hukkuneiden  montuksi. 

On huomionarvoista myöskin, vihjeeni  ansiosta, että myös  viranomaiset  kävivät  tarkkistamassa-ruumiskoirien  kanssa juuri  Alahärmän Voltin  sillalla saakka.  Paikka  jossa  Rasmus  löydettiin  on  ylävirtaan Ylihärmää  kohden noin   8 km...olis  siis  tulossa  alavirtaan Voltin  siltaa  kohti.

Nyt  en taida  enempää  aiheesta  Rasmus  kirjoittaa. Uudet  etsinnät odottavat. 

  Alias  :Jukka-Pekka  Mattila.