torstai 19. lokakuuta 2023

Taasko Nasiiri jotakin pulajaa.......

 19/10-2023.

EKKU.

Alias: Jukka-Pekka Mattila.

puh: 0466840923.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Huomenet  sinne teille jokahittelle kaikille sääryillen. Tein  mettässä  vajaa  kahden tunnin  kävelylenkin ja oli sitten  hieno keli. Kun lähärin miinusta    2 ja  kun tulin  niin lussaa 1. Ainiin karhuja ei näkyny, mutta  välillä sellaista  oksien rapinaa  ja  tumsahtelua.....noli  hirveitten hirvien aikaasaamia  ääniä.

Olen  muutaman kerran, jossei  kymmeniäkin, saanut kyselyitä, että  mikä xxttu  on Ekku sun  salaisuus kunnoot  jatkuvasti  kun rasvattu  elohopia..joten  paanpas  tähän vastauksia.....

Ensinnä: Syntymä ADHD. Resuan  koko ajan, melkein  nukkuessanikin, sinne ja  tänne ja välillä  tänne ja sinnekin.Olen aina  tykännyt liikkumisesta, varsinkin  luonnossa, vuodenajasta  riippumatta. Mettässä-pelloilla saa  ihan  vahingossa  hyviä  energioita-taivaan kosmista mannaa.

2: Jos  teillä ei oo ennen niin nyt antakaa  huumorintajun  tulla omaan elämäänne. Ei  tämä maailma, vaikka jos somea  luuraa, loppujen lopuksi  niin  surkia  paikka  oo  olla   ja  elää. Jos  elämässänne  on hankalaa ja  sairauksia liikaakin, niin  joillakin toisilla  saattaa olla  vieläkin vaikeampaa. Ei  siis kannata  suinpäin mennä vaihtamaan päitten  jonkun repun, joka  näyttää paljon pienemmältä  omaasi. Se  voi olla  paljon  raskaampi mitä  luulette.

3: Uskokaa että aina  on toivoa niin pitkään kun on elämää.Vaikka  teille saattaakin tulla eteenne  hetki(ä)  että ny se noutaja  tuloo, niin mitä siitä murehtii. Se  tulee  kun tulee, kuten  on aina  niin tehnyt, sadoille miljardeille ihmisille ennen  sinua. Sitäpaitsi  ei se  hetki  niin paha ole. Minä sen Nasiirina  taidan  tietää.Sen tapahtuman jälkeen  on edessänne  ihan uusi elämä.Jossakin muualla.Ihan eri paikoissa. Eri maassa.

4: Vaikka  te, kenties  juuri nytkin, seisotte Raippaluodon sillan kaiteella, tarkoituksena   hypätä  jäiseen veteen, niin ei  sellainen kannata. Ensinnä  vesi  on jäätävän  kylmää ja saattaa  olla että  pudotuksen  alkaessa  mieleenne   tulvahtaa......voi suuri xxxska....kaikkeen  mun  pitikin  ryhtyä....Siis....laskeutukaa sillan kaiteelta  alas ja menkää  kotiinne, pankaa  sauna  päälle  ja  juokaa  hyvät  kaffit, pullan kanssa. Kermaa  unohtamatta.

5:Oikeastaan  tämä  on melkein  tärkein....älä pilatko  itseänne  viinalla-kaljalla-tupakilla. eikä  muullakaan   nautintoaineilla. Kehonne, jossa  asutte on teidän sielunne  temppeli.  Kohdelkaa  sitä   palatsia  hyvin ja  rakkaudella. 

6: Uskokaa että  elätte  pitkään.Joskus  kaikesta huolimatta. Tämä maailma  ja sen  meno  on  kuitenkin niin  mielenkiintoista, että  olisi  mukavaa  nähdä sen soljumista  vaikka  150  vuotiaaksi saakka. Minulle  sanottiin  vuonna  1960, (  yksi  ennustaja  Alahärmän Voltista) kun olin  14 ikäinen  pellavapääkollipoika, että "sinä Emppu (mua sanottiin ennen  empuksi)   tulet  täyttämään   ainakin 100  vuotta...   ja  että tulet  saamaan ainakin  11-13  muksua. ...(nyt on  11....joten..(köh).

7:  jossette  usko  mitä  äsken kirjootin, niin, jos teillä on isoo peili  asunnossanne, menkää sen eteen ja  luuratkaa  hetken aikaa  sitä näkymää.Väistämättä  mieleenne  tulee.....tuossa(ko)  on  Jumalan   sanat...."tehkäämme  ihminen omaksi  kuvaksemme"....

on vissiin  viälä  parantamiseen  varaa. Ainakin mulla.

Ekku  Mattila.