tiistai 17. lokakuuta 2023

Ja ny mää kysyn: missä ovat taivaan linnut??..täh?..ja vastaan itte.

 17/10-2023.

EKKU.

Alias  Jukka-Pekka Mattila.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

Puh :  0466840923.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Päivää. tein  1,5  tunnin peltolenkin, kuten tavallista mulle. Oli  mahtavaa kävellä  kun yöllä oli  senverran pakkaasta  että  vesilätäköt  jäätyneet.Asteita oli  lähtiessäni  miinus  3 ja kun tulin lussaa meleen 4. Yhtä asiaa olen jo, noin 4-5  vuotta  ihmetellyt  ja siitä  useita kertoja  tässä  blogissani  mainaassut....

Nimittäin: Missä ovat taivaan linnut? Niitä oli  ennen  ,  vuodenajasta  riippumatta, taivas  täynnä, varsinkin ja  tottakait eniten  kesisin, mutta  myös niitä näkyi   loppusyksyllä  sekä talvella.Noin  suunnilleen, pikkuhiljaa  havaattin sen  että linnut, talvella, ensin ne  vähenivät, hiljalleen, että  sen huomasin  ja  vuosi  toista 2019...melkein katosivat. Täällä  oli talvisin, pakkasesta   riippumatta, niin  variksia-harakoita-ym  Suomen  luontoon kuuluvia ylenmäärin, mutta ......

Viimeisen  3  vuotta  , kuten tänäänkin  tuolla  pelloilla kävellessäni, taivas on   tyhjentynyt  linnuista. Yksi räveli  meni   pyrstö vipattaen  jonnekin, ei  muita näkynyt. Ahaa..ny  joku  sanoo...kerropas  nyt Ekku  missä on syy ja mää kerron....vaikka olen saman  jo  kertonut  muutaman kerran:

Siis: Lentokoneiden taivaalle  kylvämät  ns kemikaliovanat.  Onhan selvää ettei jokainen  lentokone niin tee. On ns ihan tavallisia "vanoja" johtuen koneiden  lentämästä korkeudesta. ....10 km suunnilleen, mutta kun  tämän 4-5  vuoden aikana  koneet ovat  lennelleet  noin 3-4 km korkeudessa, vaan ja se jo antaa  aihetta  miettimisiin.  ..ja niiden  "persuksista" ja  jopa  siipienkin  kärjistä  tupruaa  " sitä"  juuri.....ja  ympäri maailman. Joka  paikassa. "Savua"  levittäen.

Meinaan  kysyä   teiltä , että  mitä ne  "kemikaliovanat" oikein  ovat, mutta  se on turhaa. Jokainen  vähänkin ns valveutunut  sen jo tietää. Jokainen. Niiden  jättämät  "savut" ovat jo tappaneet  suurimman osan taivaan linnuista  ja se yhä  jatkuu. On menossa  pirullinen  "loppuvähennys" maapallolla, joka  alkoi noin 4  vuotta sitten ja  josta  minäpoika  varoitin jo  8  vuotta  sitten....Näiden  "savujen"  ohella on..XXZXZXZXZXZXXXX:set tehneet osansa  todella  saatanallisesta suunnitelmasta, jonka  loppuvaiheessa  ....ihmisten lukumäärä  on suunnilleen  1 miljardi.  Onneksi en ole  ainut  joka  tämän tietää, niitä on miljoonia jo  ja jotka  ovat samoin  kirjoittaneet-puhuneet.  Muuten  tämä koneeni  olisi  mennyt ns rikki  ja  Nasiiri  Ekku Mattilasta ei olisi  kuulunut  pihaustakaan.  Koskaan.

Jaahas: nyt meen  leikkaamaan  varpahani  kynnet  lyhyemmäksi. Pakkaa  sukkieni  päihin  syntyä  reikiä, ensin vähän , mutta sitten ne  kokonaan  hajoaa. Eikä  parsia  kannata. 

Hyvää  päivänjatkumoa:

Ekku  Mattila.