maanantai 1. tammikuuta 2024

Jees......alakoi uus vuas........ja ihan selvänä......toinen jees....

 1/1-2024.

EKKU.

alias: Jukka Pekka Mattila.

puh: 0466840923.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤

No  moro  teille sinne jokahittelle  säärylle.On uus  vuasi  ja uuret  kujeet   tulossa  maailmalla. Tein aamulla   normaalin tiekävelyn, vajaa  4 km ja kuten havaatte, jos käytte  kurkaamaasa  mun omaa  seinääni, jossa näkyy  tämänaamuusia  kuvia. Tänään kun mää lähärin , 08,00, oli pakkaasta  vain  27 astetta  ja kun tulin takaasin niin  25.  On kummmaa  se  että  noin  2  vuoden aikana ja varsinkin  nyt  viimeeseen  4 kuukauden, mun sormet ei enää kestä ns  kylmää. Eilen ja   tänään  noli  välillä umpijäässä ja  jatkuvasti  jouduin käsiäni pitämään  haalarieni  taskussa  ja kun  muutaman kuvan otin, niin aiaiaiai.....meleekeen  sormiini  kipiää otti, kun niitä niin paleli.

Ainiin, kylmästä  vähä lisää. Multa on kysytty jo muutaman kerran, tämän viimeisen  2  vuoden aikana, että  mistä itusta  nykyinen  ilmankylmyys  johtuu  ja  vastaan taas.......se venäjän  pikkumiestä saa syyttää ja sen resuamista Ukrainan  ilmatilassa. Pommit  -muut palojutut,  jotka  koko ajan ja nytkin  räjähtelevät Ukrainan  ilmatilassa, väkisin  niiden kaasut  muuttavat  ilmakehää  ,  juuri  nytkin ja pakkanen on kireää.Muistaako kukaan  enää  ,miten  toisen maailmansodan aikana ja meillä Suomessa juuri, oli  talvella  pakkasta  monta  viikkoa  yhteen menoon  41  astetta. Jo silloin  , mutta  nyt, syynä oli  taaliinii...tänään  pikkumies venääjältä.

Jaahaas......emmäny taas taira  enee kiriottaa.....vissiin....senverran  lisään pulinaani (vähän kun UKK myllykirjeissään)   että  vieläkin  mua  vituttaa, vaikkei saisi, kun  eräät fb-kaverit,  syyttivät mua yhdestä  jutusta. Nakkasin ne  ns pellolle  fb- elämästäni  ja  siinä  offensiivissa  taisi  mennä  muutama  lapsikin  vahingossa  pesuveden  mukana  viemäriin. 

Tällä siis mennään. Vielä muistutan:.....kai olitte  iisisti uutta  vuatta  ryyp---eiku juhliessanne?  Kuinkahan moni  nykkin oksentaa  liiat viinat mahastaan pois, laittaa  naamaansa  laastaria  kun  tappeli  kännissä  vaimonsa  siskon miehen  kanssa, muistelee  hämärästi  kun  uudenvuoden kohohetkellä  haukkui   anoppinsa maan  rakoon  ja nyt  kaduttaa, mutta  suurimman  synnin  teit sinä Martti Hyvinkäältä, mennessäsi huorasänkyyn   sen Annelin kanssa, joka  on pikkuserkkusi.  Maaaarttiiiiiiiiii....nyt sulle  tulee  paha  uusvuasi.

Ekku Mattila.