torstai 18. tammikuuta 2024

Verenpysäytyssanat: " Jumalan ja Jeesuksen nimeen lakkaa veri vuotamasta Aamen"


 

18/1-2024.

EKKU.

alias: Jukka Pekka  Mattila.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤

puh; 0466840923.

Osoite: Perkiö-Kalantie  155.

61850 Kauhajoki.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Torstaita  sinne teille: Äitini  sanoi  vuonna  1960, mulle, kun olin  14  ikäääneen  , että   luuletteko ettette  joudu vielä  suursotaa  näkemään ja kokemaan. Myös sinäkin  sen tulet  kokemaan. Tämä  tuleva sota  on hirvittävä ja kun samaan aikaan  koko  maailma  kärsii erilaisista  sairauksista, joista  muutama on tahallaan valmistettu ihmiskunnan  pienentänmiseen, niin herra  armahda  . Näin  sanoi  Martta  äiteeni, joka oli  verenpysäyttäjä, parantaja ja näkijä.  Äiteen suku on  Bulgariasta, 1700  luvulta ja  nimellä Cärri.

Muistan  yhä  miten  Alahärmässä olevaan  syntymäkotiini  tuli  usein ihan vieraita  ihmisiä.He  istuivat  keittiön ruokapöydän ääreen ja yksi  oli   Äitini hoidettavanana.  Usein oli  jollakin roska  silmässä, jollakin  venähdys olkapäässä,  joku ontui  ja  jollakin  rumia  ajoksia  naamassa. Sairauksia  vaikka kuinka ja  eniten  ihmettelin ja  vierestä katselin kun  Äitee  otti  roskan jonkun  silmästä.

Näin:Ihan tavallisella  tulitikulla  jännästi  pyöräytti  yläluomen  tikun  ympärille, peukalolla  varovasti käänsi silmän ns  nurinpäin , taskulanmpulla  valaisi  potilaan silmää...sanoi  "ahaa......ny se näkyy"  ja    sylkäisi vähän  pumpulitukkoon, jonka  toisella päällä  noukki  roskan  potilaan silmästä . Tälläisiä silmäjuttuja oli  useasti   , eniten juuri  Kesä-Heinä-Elokuussa, johtuen ilmeisesti  viljanpuinti-ym  ajasta. 

Muutaman kerran  näin kun joku  ryntäsi  hikisenä   meirän tupaan ja jo  eteisessä huusi  hädissään.....Ellan  Väinö  löi  kirrvhellä  kinttuunsa ,  vertaa  vuataa  niin  maan palio ja äitee hetken  jotakin  ittekseen mumaji ja sanoi...."se ei enää  vuara.....verenvuato on lakannu."

Ja niin myös kuulemma  kävikin. 

Tästä onkin  hyvä  taas  kirjoittaa....nimittäin laitan  tänne ylös  teille  jokaiselle  muistettavaksi.................verenpysäytyssanat. Niitä    ei ole   edes pakko sanoa  ääneen,  riittää  kun sanotte  ne   mielessänne ja vahvasti  sitten.Muistakaa  VAHVASTI.

"Jumalan ja  Jeesuksen  nimeen  lakkaa  veri  vuotamasta  Aamen"

Olkaa  hyvät.

Ekku Mattila.