maanantai 15. tammikuuta 2024

Rakastan teitä, enkeljoukkue maan päällä, jotka tapasin 3/1-15/1-2024.Rakastan teitä.

 Päivää  taas:

Ekku.

alias: Jukka Pekka Mattila.

puh: 0466840923.

On 15/1-2024.

Nasiiri.

Meedio,

Clairvoyant.

¤¤¤¤

Tein  vajaan  kahden viikon "maakuntamatkaalukierroksen", jonka  yhteydessä  kävin "taivaassa-pilvien päällä". Antaas  niin selitän.

Sillä: ja varsinkin  meillä Nasiireille, jotka  vissiin ovat  tärkeitä  ihmisten auttajia, tapahtuu silloin  tällöin  ns  " porrasten  seuraavalle  askeleelle  nouseminen"  yhteydessä  "korkeakoulututkinto" jonka   arvosana  antaa  luvan nousta  seuraavalle portaalle  ylöspäin, henkisen  kilvoituksen saralla ja  minä olin  juuri sellaisessa  oppiluokassa  3/1-14/1-2024.

Uskokaa   että sellainen   oppijakso ja varsinkin  kun mitä korkeammalle  on aikomus  nousta-päästä,  on jumalattoman rankka, sekä  vaativa. Sen aikana-yhteydessä  Nasiirin  koko  henkinen  kapasiteetti   punnitaan  ja  todella rankalla  kädellä. Takaan ja   alleviivaan   että se on  raskasta. 

Koska: Ensinnä  sinut  "ajetaan alas",  tyhjennetään.  Sinulta viedään  kaikki. Todella  kaikki. Todella kaikki. Sinut saatetaan tilanteeseen(siin)   että tunnet olevasi  aivan yksin. Aivan yksin. Sinulla ei ole enää ketään. Kaikki  on sinulta  pois  otettu, kaikki.  Olet yksin maailmassa. Sinä  et nuku. Sinä et ole  hereillä. Sinua  ei ole edes olemassa. Tunnet olevasi  pelkkää  ilmaa ja  totaalista  tyhjyyttä. Olet  pelkkä  saippuakupla.Ey mitään muu. Sinut on hylätty. Hylätty. Hylätty.

jaatkuuuuuu:

Mutta:  Juuri  tarkalleen oikealla hetkellä eteesi  johdatetaan  valon  ihania  enkeleitä, tuolta  jostakin, kirkkaiden  pilvien  päältä. Jumalolentoja, enkeljoukkue, rakkautta   tuovia, rakkautta levittäviä.Rakkautta  täynnä. Täydellisiä  empaattisia  enkeleitä. Taivaalta. Jumalan  tyköä. He tulevat kun oikea aika  on. Kun oikea  aika on. He  tulevat. Sinua  varten. vain  sinua,  Vain sinua.

Ja.

He nostavat sinut  ylös  pimeästä kuopasta.Liejuisesta  montusta  ja  juuri oikealla  hetkellä. He huomaavat   että nyt Nasiiri  on astumassa  portaiden seuraavalle askelmalle  ja auttavat sinua siihen. He näkevät  että  olet  päässyt koettelemusten  liejuisista kiviröykkiöistä ylös, aurinkoon, jossa  sininen  merivesi  kimaltaa   edessä. Jossa  ihanat  linnut laulavat  rakkauden säveltä.  He antavat sinulle  rakkautta, ylenmäärin, universaalista rakkautta, ikionnea ja  henkistä  läheisyyttä.  Universaalista rakkautta.

Ja minä Nasiiri-Meedio-Clairvoyant  Ekku Mattila,   kiitän teitä  jokaista yhdessä  sekä erikseen. Teitä jotka tapasin  3/1-14/1-2024. Teitä  ihania  enkeleitä. Te pelastitte  minut. Rakastan  teitä.

Ekku Mattila.