keskiviikko 25. tammikuuta 2023

Meedion ja Nasiirin kova koulutus.

 25/1-2023.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤¤¤¤

Jälleen  kerran otan aiheekseni niin Meedioiden, kuin myös Nasiireiden  kovan  koulun.  Tänäänhän  Seinäjokinen   Meedio  Arja  Myllymäki  samaa  seinällään  ilmaisi......

Sillä: Jos  luullaan että Meedioilla-Nasiireilla  menee  elämässään ns  hyvin, erehtyy  pahemman kerran. Jo  pienstä saakka  heitä "koulutetaan"  ja kovalla  kärellä. xruhan ei   tykkää  autttajista ja siksi  se  sarvipää  alkaa  heti  hankaloittamaan  auttajiksi  syntyneiden elämää. Isossa  Kirjassahan sanotaan että, kuten  Jobillekin  kävi, xiru saa  tehdä mitä  haluaa, mutta  henkeä se ei  voi ottaa.

Jos Meedio-Nasiiri  on hyvä, niin  sellaisille  alkaa  kova  koulu. Tulee  erilaisia  sairauksia  ja ne pahenee  koko ajan. Välillä on lääkäreistäkin  apua, mutta  enimmäkseen  ei. Joillakin  tuskat ovat niin  kovat,  vuodesta toiseen, että  henkilö ei enää jaksa. Tekee  vapaaehtoisen  "ripin"  ja  xirua  naurattaa. Sarvet  kolisten  nauraa hohottaa. 

Toisille  "sopii  parhaiten"  ja sen xiru  järjestää, että  tuleva  Meedio.Nasiiri  joutuu    ihmisten  pilkan ja ivanaurun  kohteeksi.  Sellaiselta  viedään ns  maine  ihmisten  silmissä, joutuu  keksittyjen  syiden takia  esim linnaan  joka  aiheuttaa  90  % kadon  hänen asiakkaistaan. Juorut  suurenee. Sormilla  osoitellaan ja kaupoissa  väistellään  toiselle  kassalle.Heidän katseissaan on  suuri viha. Kerettiläisyys  suorastaan hehkuu  heissä.  Ja taas  xirua naurattaa. 

¤¤¤

Muistakaa  te jotka  olette  kenties  jo  alkamassa Meedion  työn: 

Jos teillä menee  kaikki ns  hyvin,ei ole sairauksia, ei ole   vastuksia  elämässänne, kaikki  tykkää  teistä ja satusepityksistänne, ihmiset  palvovat teitä  ja olette  erittäin  tyytyväiset  Meedion  työhönne, niin....

Ette  ole  oikealla  tiellä. Teette   suurta  vahinkoa  Meedion  työssänne. Suollatte  suustanne  tyhjää  vaan...päpätipäpätipäpätipäpäti.....ja luulette  olevanne  hyväkin Meedio. Teitä  on  xiru  vienyt  harhaan kun pässiä  narussa, hymyillen onnellisesti  ja itsetuntonne  suorastaan  pursuu teistä. Olette  tyhjänpäpätäjiä.....ja  irua  naurattaa.

Ekku Mattila.