maanantai 4. maaliskuuta 2024

Haukuttu-solvattu-parjattu-vihattu , Nasiiri-Meedio-Clairvoyant. Ekku Mattila opettaa-opastaa . Kiittämättömyys on pahan maailman palkka . Itkekäämme yhdessä. Olkaa hyvät:

 



4/3-2024.

EKKU.

Nasiiri.
Meedio.

Clairvoyant.

puh: 0466840923.

¤¤¤¤¤

Seuraa   opetus:

Jos olette  hyvä ja  Luojan  valitsema ihmisten  auttaja, syntymästänne   alusta  jo, niin  voitte olla  satavarmoja  että maailmalla  jylläävä  piru ottaa  sinut  tähtäimeensä.  Ja jos  sinusta  on tulossa  esim Nasiiri-Meedio-Clairvoyant-parantaja, niin  ........

Olette  kusessa ja pahasti. piruhan ei tykkää  hyvyydestä-rakkaudesta- onnesta-ihmisten  auttamisesta-ei mistään hyvästä, vaan  heti alussa  alkaa kasata  tiellesi vaikeuksia  ja  hankaluuksia. Kaiken huippuna  sillä on "lupa"  vaikeuttaa sinun auttamistyötäsi, kaikin  tavoin, mutta  henkeäsi   se ei  voi ottaa. Tämä on Luojan  määräys.

Että kehittyisit sinun pitää  kärsiä. Vain kärsimyksen  kautta  sinusta  tehdään  timantti, siitä  raakatimantista, joka alussa olit. Vain hiomalla  ja hiomalla, uudelleen ja uudelleen  sinustä tulee  kirkas, hieno  timantti. Vai  hiomalla se onnistuu.

Kärsimystesi  maljaan  on jo  valmiina   laitettu  seuraavat ansat ja  syvät  kuopat:

¤¤¤

Kateus.

Alkoholi.

Mustasukkaisuus.

Nöyryyden puute.

Seksi, kyltymätön miesten, naisten- seksin   halu.

Kullan ja hopean himo.

¤¤¤¤

Pahin  on KATEUS.

Koska  se  aikaansaa-aiheuttaa  vihaa ja  kostamista.

Mustasukkaisuus  aiheuttaa  myöskin  vihaa ja kostamista.

Mustasukkaisuus   on vihan  pikkuserkku.

Nöyryyden  puute  aikaansaa  turhan ylpeyden tunteen.

Eläimellinen seksin  himo.

Kulta, tavara ja hopea vie turmioon.

¤¤¤

Toistan:

Pahin  on KATEUS-MUSTASUKKAISUUS.

se    tuhoaa   ihmisen hitaasti hengiltä, kuin  pahin  ruttosairaus, sammuttamaton kalkki  ihmisen  sisällä  , eikä se   sammu koskaan. Kateus  on  rakkauden  vastakohta. Myös kateuskin on ikuinen............

¤¤¤¤

Ekku   Mattila.