keskiviikko 6. maaliskuuta 2024

Tänään oli vipinä päivä. Kiitoksia Seinäjoen asiakkailleni tänään. Olkaa kuulolla ja ilmoittakaa jos kuulette edelleenkin , solvaamista, herjaamista, panettelua, Minua, Ekku Mattila, Nasiiri, Meedio, Clairvoyant...kohtaan.

 

















6/3-2024.
EKKU.
alias : Jukka  Pekka Mattila.
Nasiiri.
Meedio.
Clairvoyant.
puh: 0466840923.

¤¤¤  Kuten  näkee olin tänään jo aamulla  varhain  hangella ja se kesti hyvin. Ja kuten  näkyy niin  oikeassa  jalassani oli   putkimiehen-naisen- teipillä  paikattu  juupas, eikun saapas.  Koska  se  käy hyvin hangella  kääppäilemiseen, niin   mikä ettei...Vaimoani pakkaa naurattamaan....

Mun mielestä  sain otettua  aika hyviä  kuvia  auringonnoususta. 

¤¤¤¤¤
Ja sitten tulee seuraava asia...: Mulloli  tänään  5 asiakasta ja kaikki  Seinäjoelta ja kaikki  flikkoi.Olivat  täällä   4  tuntia  ja  ihan hyvin  tykkäsivät. Yhteinen asia  heille oli ja se  koskettaa   erittäin läheltä  minua, Ekku  Mattilaa, Nasiiri-Meedio-Clairvoyant.....ja  se  tulee   tässä ja nyt:

Myös  hestä  jokainen   olivat  kuulleet  todella  ittumaisia-ilkeitä-solvaavia-loukkaavia-vääriä  juoruja ja just  Seinäjoen  keskuksesta  lähtöisin, minusta Ekku  Mattilasta. Niitä on levitetty  parin  kuukauden  aikana ja melkein  päivittäin.  He  tietävät, kuten minä  itsekin  kuka  niitä  levittää, kuka  sanoo  että  :...

Ekku  Mattila  on  täysi  hullu, sekopää, juoppo, vaarallinen , uhkaava, ympäristölleen vaaraksi, ja että  Ekkua  pitää  jokainen  välttää. Se   voi   tehdä vaikka  mitä, murhankin.....ym..ym..

Ja  nyt    esitän ja  julkaisen ns avoimen  kirjeen-tiedonannon sille  Seinäjokiselle  naiselle....
Kannattaa  ajoissa  lopettaa  . Jos  se jatkuu  edelleenkin , tulen  tekemään   rikosilmoituksen, niin  sinua , kuin  sitä  kopotikopotinaista kohtaan. Voit vain kuvitella  mielessäsi  mitä  haittaa  mahdollinen  oikeudenkäynti, rikosseuraamuksineen    aiheuttaisi   sinua  ja  ammattiasi  kohtaan. 

Ekku Mattila.