sunnuntai 3. maaliskuuta 2024

Nony kuulkaas: On niin monta kertaa multa pyydetty, että laitakko Ekku ottamiasi ufo-kuvia omaan blogiisi ja siis tässä niitä tulee.Tallessa kännyssäni on noin 250 ufokuvaa ja pikkuhiljaa alan laittaa niitäkin tähän blogiini. Olkaatte hyvät:

 






























3/3-2024.
EKKU.
alias: Jukka Pekka Mattila.
Nasiiri.
Meedio.
Clairvoyant.
puh: 0466840923.
¤¤¤¤

Terve taas:  Tänään  luonani kävi   4 asiakasta Seinäjoelta, tuttuja sikäli jo ennestään, sillä olivat mukana Seinäjoen  kirjaston  jaag-salissa  pitämässäni, esityksissä-luennoissa   ja yksi  oli mukana  Lapualla ,  (hovissa) viimevuoden  Joulukuussakin.  Meillä oli  paljon  asioita nytkin  ja  yhtenä keskusteluaiheena oli..
"koska   tulet  taas  Seinäjoen  jaag-saliin  esiintymään " ja sanoin anskattoonnyt..Minullahan on se  Klaukkalan  juttu,  noin  Toukokuun-Kesäkuun    paikkeilla  ja jos se toteutuu olen aika  paljon  juuri  Hesan  lähettyvillä.

Sain myös tänään ja  useasti  ennenkin pyyntöjä   saanut,  laittaa  blogiini  ufo-kuvia, varsinkin  kun poistuin Fb  takavasemmalle. Fb :ssani oli  noin 250 ufokuvaa ja  yritän laittaa  niitä  pikkuhiljaa nyt  tänne  kanavalleni.  

Kuten näkyy, ottamieni  ufokuvien joukossa  on mahtaviakin  otoksia.Ne  ovat noin 2,5  vuden aikana  ottamiani. Mukana saattaa   olla  ilmiselvä groonikin, se joka  näyttää  mustalta  ristiltä.Taikka sitten  ei. Kuka  tietää vaikka se oli uusi "malli" ufoaluksissa..?

Ekku Mattila.