torstai 21. maaliskuuta 2024

Ja niin Nasiiri-Meedio-Clairvoyant Ekku Mattila annoin kus-veri-näytteen , liriliriliri, nuaren mutta ilmeettömän naisen valvovan silmän alla, vaikka oli sillä tottakait kummakki silimät auki.

 


21/3-2024.

EKKU

ja tekemäni  torni  1998. kokopituus  oli  41 metriä....11 metrisen  lippusalon kanssa.

Yksin  tein   6 kuukaudessa  ja yhä  pystyssä.mailman tappiin  saakka.

¤¤¤¤

Aiettä oon  sitten  otettu kuulkaas.  9  soittoa  olen saanut  viimeisen  "törtsyjuttuni" jälkeen  ja jokainen  nauroi  ihan kippuralla.  Pyysivät lisää...Ekku..lisäääääääääääää..

ja siis  sen teenkin.Olkaa  hyvät:

Viimevuonna, 2023, Tammikuussa  , 13 päivä,   sain  vilanommaasilta  kirieen, jossa  luki....on aihetta  epäillä (siis joku  kateellinen oli tehnyt  perättömän  ilmiannon minusta)   että minun  pitää käydä antamassa veri, sekä  kusnäytteen terveyskesksessa, siihen  ja  siihen päivään  mennessä, muuten lain sen ja sen mukaan, jos  en  tee niin, ajokorttisi-ajo-oikeutesi    tullaan  peruuttamaan. 

ja  minä  luin  kiriettä suu  auki, kun  rautatien tunnelin  pää. Tuumasin  että ja  vitut,  koska  en ole  tehnyt mitään joka  antaisi aihetta  antaan verta-kusta pakkiin, niin  haisXXXXX  ttu, enkä  laittanut ns tikkua  ristiin. Olin ja  elin  ihan  normaalisti. 

Mutta: Maaliskuussa  2023  sain taas kirieen  vilanommaasilta, jossa luki  että: koska ette ole  määräaikaan mennessä antaneet veri-kus-näytettä, niin sen ja se  lakipykälän  mukaan teillä  Jukka Mattila  ei ole enää ajo-oikeutta. Ja minä  olin entistä enee  suu  auki. Ny  soli  ainakin  kakskertaa  isoompi   rautatietunnelin  suuta.

Ja....siitä  ajokorttipoisuhkamiskirjeestä  parin  viikon  päästä tuumasin  jotta miksipäs  ei, olkoon niin  ja astelin Kaahaajoeen   terveyskeskukseen, jossa  otettiin musta  verta  pakkiin....liriliri.....ja siitä  seuraavana päivänä taas  terveyskeskukseen, toiseen kerrokseen, jossa oli  ovi ja  siinä  luki.....

Näytteenotot:

Ovea koputin ja  se avattiin.  Annoin  sen  ajokorttipoisuhjaamiskirjeen huoneessa olevalle  nuarelle  naiselle joka  sen luki  , lähti  sivuhuoneeseen ja palasi sieltä pienen   tyhyjän jugurttupurkin  kanssa ja sanoi  ilmeettömästi..

Tuohon   sitten  virtsaat. 

Mää  sanoin  missä  vessa on  ja  hän sanoi,  että se  toimitus  pitää  suorittaa  valvojan  silmien alla, muuten se ei ole  virallinen  ja  usein  on tapahtunut   jos  vessassa  kus....niin  se  onkin  vaihdettu mukana olevaan puhtaaseen kushen, joten  olkaa  hyvä  Jukka  Mattila.

Taas mulla  rävähti  suu  auki, muttei enää  niin  kauhian  suureksi. Astahdin  huoneessa  olevan  "peilikaapin"  tyyppiseen  komeroon, jossa oli kirhat valot  ja  joka  puolella  peiliä  ja takana  kyttäsi  toimittusta silmät  tarkkana  nuari  nätti ilmeetöön nainen.

Ja niin  minä...Meedio-Nasiiri-Clairvoyant  tein  työtä  käskettyä....lorotin.....liriliriliri.. purkkiin......housut  kintuissa ja  aikalailla  hävettikin. Huaoooooooh mä  huakaasin kun  ulos  pääsin..huooooooooooooooooooh..

Mutta; Onneksi se  kustoimituksen  valvoja  oli  nuari nainen (terveisiä vaan)  Jos  solis miäs  ollu , en ikinä  maailmassa olisi sen  eressä  housut kintuissa  lirilirilirilissyt.

Joku  rääppöö  sitä  pitää  mailmassa  olla.

Ekku Mattila.

¤¤¤

kului  noin   3 viikkua, niin sain  taas  vilanommaaseilta kirieen, jossa luki  että  kus ja ver-näyteet olivat puhtaat, joten asia on  ok. Voitte  taas ajella Saapillanne...(vaikka  molin koko ajan Saapilla  päästelly, mutta  olkaa  hilijaa, ette  sano  muille)..heh..

Sama.