lauantai 30. maaliskuuta 2024

Huomenta ......ny taitaa tulla kesä........on sitä jo orotettukin.

 31/3-2024.

EKKU.

alias: Jukka  Pekka  Mattila.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

puh: 0466840923.

¤¤¤¤¤


Oho....karhukkin  ovat heränneet.  Kääppäälin  aamulla  5 k  maantiekävelyn ja olipas  todella  keväinen-kesäinen ilma.  On se  jännää  vaikka  kuinka  syksy, talvi ja  kylmä  kevät välillä, meinaa  rassata  hermoi ja jos vaan  jaksaa  sisulla  painaa  päivän kerrallaan   ja  josku   puolikin päivää, niin  palkinto  on  mahtava.......kesä  on tulossa.

Toinen  jännä  juttu on seuraava: 

Mulla  oli vakaa aikomus  panna  ns pillit  pussiin   fb  tiimoilta ja  mennä  muualla  resuamaan,   Ja: ...15/1-2024  tein  päätöksen ja  poistin  koko  naamakirjani ja  luulin  että se on ny sitte  tässä ja nyt...mutta  arvakkaapas. ?  Koko  tämän  ajan, vajaan  2 kuukautta  olensaanut lukemattomia , kymmeniä, kymmeniä,  soittoja-ynteydenottoja-että......"Ekkuuuuuu   etkö  voisi    tulla  takaasin  "ihimisten ilmoille"....meillä on  valtava ikävä  sun naamakirjassasi  olleita  juttuja ja kuvia...etkö  voisi   tulla  taas takaasin ?.

Ja....muutama  päivä  sitten  teinkin sen. Tulin  uudelleen  fb ihmeelliseen  netin  maailmaan. Ainostaan yksi  virhe siinä palaamisessani oli......onnistuin niin sotkemaan  tämä  edessäni olevan vanahan, 200 EKR  pöytäkoneeni, etten  tänne saa  ilmoituksiani. Onneksi  kännyni pelaa  ja saan  sen kautta  julkaistuksi asioita. Heti  ensiviikolla  otan  yhteyttä   alan  nettiammattilaasella  ja pydän sen tänne  korjaamaa paksujen  sormieni  aiheuttamat    sotkut.

Jaahas: ny meen  pihalle   viheltelemään  kottaraaselle. Sen näin  aamulla  tornin  huipulla  viheltelemässä.  Jossei ei  kaveria  löyrä niin ......ei  lintukersoja  taira  tulla.

Ekku Mattila.