sunnuntai 17. maaliskuuta 2024

Välillä tälläistä. Kiiltomadosta , "kämmenvasaraani "...17/3-2024.



17/3-2024.

Päivää:  Minulta  on monta kertaa, kuten  tänäänkin, pyydetty-toivottu, että laitakko  uudelleen sen  videon jossa  lyön  muutaman naulan  laudan lävitse, ilman vasaraa.  Tuon videon  tein noin  4  vuotta sitten ja käteni on yhä kunnossa. 

Neuvo: Että se onnistuisi ja  kerralla, pitää, kuten  minä Hesassa, jo    1964    tein  ja harjoittelin. Satoja  kertoja  se on onnistunut minulta. Jos  hiukkaakaan  epäilette  ettei se  teiltä onnistu, niin  paree kun ette  edes  kokeiko.  Sillä: Sairaalan  lääkäri ihmettelee että miten  kummassa  teillä  töjöttää   4  tuuman  naula  kämmenessänne,  kahden hansikkaan  läpi  mentynä.

Naula  pitää  mennä  heti  läpi. Jos  se  ei  mene on  aivan sama tilanne  , jos  iskette  laudassa , pystyssä, olevan  naulan  kantaan  kädellänne....Tumps...auuh....ja eikun  sairaalaan.  

¤¤¤

Yläkuva on  parin vuoden takaa. Kävellessäni  ulkona  kesällä  näin tuon   jännän kultaisen  pallon  olevan maassa   ruohojen seassa,  otin siitä  kuvan  ja  se samalla  hävisi.  Oliko  kyseessä   ns kiiltomato..?...vissiin. ...muu vastaava......

Ekku Mattila.