maanantai 4. maaliskuuta 2024

Maanantaita sinne: Mikä kuva ei kuulu ns Ekku Mattilan, Nasiiri-Meedio-Clairvoyant joukkoon. Seinäjoen Ylisentiellä asuvan mielestä olin tuon näköinen , toiseksi ylin, Seinäjoen kirjaston jaag-salissa viimevuonna, kahtena eri kertana.--heheeh.





 





4/3-2024.

EKKU.

alias: Jukka  Pekka Mattila.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

puh:0466840923.

¤¤¤

Päivää:  Kuten olette  ehkä  lukeneetkin ja kuulleet  minun  omasta suustani, ettei:

Yksinään  meedio-näkijä-parantaja-tulkitsija-selvänäkijä  saa määrätä  työstään  hintaa...ja  että  jos niin  tekee ei ole   tekemänsä  auttamistyönsä  arvoinen, vaan  ainostaan  pelkkä  rahastaja-huijari-ahne   ihmisten  hädällä    tienaava.

Toistan: ET  SAA  MÄÄRÄTÄ HINTAA  ....jos  et muuten pärjää, niin   lopeta  heti paikalla.

Ja: Muistakaa  te  : Meediot-Parantajat- näkijät- tulkitsijat.....Viinaa  älköön  suustanne  mahaanne  menkö. Jos  niin teette  ette ole  auttamistyönne arvoisia, melkein  juoppoja  tyynni.

¤¤¤

On tää jännä  asia  kuulkaas: Antakaas niin  selitän  paremmin.   Olen tätä   Nasiirin  työtäni  tehnyt ns päätoimisesti, ilman  rahallista  korvausta-hintaa, kohta 56  vuotta. Koskaan ennemmin, koko  tänä aikana  ei minua ole  haukuttu,paneteltu, solvattu, väheksytty,  kun viimeisen   3  vuoden aikana.Olen saanut päälleni ns rapaa  ja  räkimistä, sylkemistä ja hahatusta.  Sellaiseen olen kyllä jo tottunut, taikka ainakin pitäisi-luulen  niin. 

Mutta: noin   viimeisen  2,5 kuukauden aikana  ns päälleni on  alkanut  räkimään-haukkumaan , solvaamaan  eräs  Seinäjokinen   nainen,  Hän ei tiedä  että  hänen luonaan käyneet asiakkaat ovat  myös minulle  tuttuja  ja että ovat myöskin  täällä käyneet  asiakkaina monen  vuoden aikana. Ymmärrän täysin  sen naisen  reuhaamiset,  täysin. Hänellä  on nyt vaikeaa. Elämäntilanteensa  tähden. Tressitaso on naisella  korkealla.Sen  takia  annan  hänelle anteeksi.Hän tarvitsisi   ehdottomasti  henkistä apua ja läheisyyttä.Samoin  se kopotikopotikopoti-nainen.

Mutta: 

Viimeisen kahden viikon aikana, eilen   sekä  tänään aamulla sain kuulla, naisen luona  käyneiden  asiakkaiden   ansiosta  ..että:

Ekku  Mattila  on  todella   vaarallinen sekopää ja  täyshullu. Tällä tavalla  kiittää minua hänen  eteensä tekemästäni  opetus-ohjaaja-mentori-työstäni.Tiedän että nainen  tämän(kin) lukee ja siksi  sanon:

Olisi  oikein hyvä  juttu jos  lopettaisit minun  solvaamiseni. 

Ekku  Mattila.