lauantai 17. helmikuuta 2024

"Jos olet köyhä, olet vitsi, joka tilanteessa" sanoi aikoinaan Roomaan Ceesarrii....ja "sinäkin Bruutukseni" sai raivarin.

 17/2-2024.

EKKU.

alias: Jukka Pekka Mattila.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

puh: 0466840923.

¤¤

Päivää:  Olipa  aikamoinen lumimyräkkä, ainakin  täälläpäin, yöllä  jo alkoi ja  on loppunut vajaa  tunti  sitten .  Todela  painavaa ja märkää   lunta on maassa  noin 15  senttiä, jossei eneekin. Tämä taas  tarkoittaa sitä,että noin  2,5  viikon  päästä  tulee  lämmin jakso ja  sanon  melkein  8  plussaa  tänne Suomeenkin.  Se  on kevään -kesän merkki  kuulkaas.

Toinen jännä juttu on se  murha.infon kanava, jossa  mua  on haukkunut  se Hesalainen , ex-virkamies,  T.H:la, pian  vuoden verran. Sillä  oli lukijoita mun omassa blogissani , joka päivä  noin  50, mutta ihan  viimeaikoina  ne on hävnnyt, meinaan lukijat. Tänään oli enää  tasan 1... Nyt  on vissiin käynyt niin että joko sen kanavan  "pomot-päättäjät" ottivat  vihdoinkin  mua   todesta, ,kun sanoin että jos se  haukkuminen ei   lopu  mua kohtaan, niin haastan koko  haukkumapuljun  käräjille  , taikka se  T: H:la on  säikähtänyt  ja lopettanut  sen  alhaisen  haukkumakampanjan mua kohtaan.   Ihan hyvä.

Tänään on siis se "17/2  Mattilan   suvun kuolinpäivä." Jonka  yhteydessä kuolivat.

¤¤¤

Isäni  velipuoli, Saksan  Kuninkaallinen Preussin  27  Jääkäri  Edvard  Mattila. .17/2-1919...Kello  12,45...noin..

Isäni  Väinö  Mattila  kuoli  17/2  1998. Kello    12,45....noiin..

Ja E: Mattila  , Kauhajoen Päntäneeltä,  17/2-  2020.kello   kello  12,45..noin..

¤¤¤¤

Jaaahaaas: Minä...

pidin pienet päikkärit  tänään ,  17/2, 2024,  noin  kello  09,00- 13, 15, iihaan muutoon (heh)  vaan.

¤¤

nyt  mennään Roomaan  ja yhteen sen  maan  Keisareista, itte Ceasar, joka  eleli  ja  mellasti  siinä maassa kun  joku päässilimä (on Alahärmälääneeen sana) muutama kymmen  vuotta ennen  Jesusta. Ceesar  sanoi:

"Jos olet köyhä, olet vitsi joka tilanteessa".

Olisko ollut tua  lausahdus  yhtenä syynä siihen  tapahtumaan, (vitsi  vitsi) jolloin   Ceesaria  tökittiin  tikareil ja yhtenä  oli se Bruutuuskin..?  jos  sekin oli köyhä....ja  suuttui  jumalattomasti..?

Nony. Pitää  kohta lähtiä  asioillee  Kaahaajoojeen kaapunkille ja saa  näkee  onko meirän vanaha Saappi  maineensa verooneen....meinaan  tuan lumen takia. Muistitteko  olla  eilen illalla-yöllä  sillai  siipiänne  myören ja olitti  aivan selevinpäin, ettekä ,  olleet  niin  humalassa, ettette  menneet   anoppinne , kans kuumaan saunaan........ai teittekö niin??....ny  ootta  pahassa  kusessa.

Mähän  varootin.

Ekku Mattila.