lauantai 24. helmikuuta 2024

Nasiiri-Meedio-Clairvoyant- Ekku Mattila, oli "lylyä lykkimässä".Ylimmässä kuvassa on se kadonnut muovipolleni.Lumen alla. Yhdessä näkyy "hiihtolatu" ja parissa itte Nasiiri pitkine hiuksineen..

 






Huomenta:
24/2-2024.
EKKU.
alias: Jukka Pekka  Mattila.
Nasiiri.
Meedio.
Clairvoyant.
puh: 0466840923.
¤¤¤

Kuten havaatte  niin olin ns  "hiihtämässä".  Tuntui  todella  mukavalle .,.heheeehh..kun just olin päässyt hangella  vauhtiin, niin noin 5-6 metrin päässä  hanki petti ja vajosin  50-60  senttiä.  Sen takia, eikä ole mikään  syyteko, tekosyy, "hiihdin"  vaan  2 km.
Toinen  kumma  asia on seuraava:

Olemme asuneet täällä  noin 32  vuotta ja sinä aikana  olen  aina talvisin  hiihdellyt sekä  sekä kesäisin  liikkunut  pitkin teitä ja  mettiä...
Mulla  on ollut  tuolla pellolla , ojan reunassa,noin  15  vuotta, sellaaneen  muovinen  polle-heppa, noin  koko korkeus  60 senttiä, niin  nyt.....se on peittynyt  kokonaan lumen  alle. Tämän 32  vuoden aikana se on aina  näkynyt. 
Siis:  Ja  koska lunta on täällä, ainakin, just mittasin, sauvalla, 70-80 senttiä, niin  tulevasta kesästä on pakkko  tulla  todella  lämmin, taikka sitten sateinen. ..hehehee....on siinä mulla sääennustaja....tyyliin: (jos  talvella on lunta  talon  katolla, niin on  sitä myös maassakin) .

¤¤
ja nyt  toiseen asiaan: 
Illalla panin miettimään Nasiirin  "kokokuvaa"  ja....oottakaas niin  selitän enee:

mua  on koko elämäni aikana  "kiusattu", niin   ja varsinkin  koulussa  jo, Alahärmäm  Voltin kansalaaskoulussa, alkaen  1953, heti ekaluokalla  ja sain sen  loppumaan  rautaputken "avulla" kiusaajani pläsiin, kuin  myös  monessa  paikassa, missä olen asunut, jatkuen  täälläkin , varsnkin  kun aloitin  oman blogini  pitämisen  , sen kautta, jatkuvine  ittuiluineen-haukkumisineen, solvauksineen, eri  somekanavan   kautta, kuten se  Murha.ifo oli ja vissiin  on nyt mennytkin, pois.

Nooh: 
Jos ja kun  huomaan-luen-kuulen-minuun  kohdistuneita  ittuilluluja , niin aina  muistan sen Alahärmän  Voltin  kansalaaskoulun  3  vuotta kestäneen  koulukiusatuksi  olemiseni, niin   ja en voi sille  yhtään mitään ,että:

"Nousen  ylös  ja  alan vastustamaan, annan  sanan  säiläni  puhua ja vaikka  tiedän sen olevan  väärin, niin.....ja minun Nasiirina- Meediona-Clairvoyant- pitäisi   tietää  ja  sen tiedänkin, ettei  saisi,eikä saisikaan , vihaan  vastata  vihalla. Sillä, niin  tekemällä se  "vihaaja"  vain vahvistuu, saa  yhä enemmän  voimaa  itselleen ja oravanpyörä on silloin  valmis.  Nyt   aion ,etten anna  minua  vihaajalle(jille)  energiaa  jatkaa  meuhkaamistaan, en  mene  "peliin"  mukaan, vaan  ojennan  sellaisille   ison  punaisen ruusupuskan..........Ole(kaa)  hyvä.

Tästä  eteenpäin (taas) ( koirat ne haukkua  räksyttää, mutta karavaani jatkaa kulkuaan)  alan keskittymään 99 % Nasiiri-Meedio-Clairvoyant-työhöni.  Enny muuta  just.....myöhemmin  tänään tulen  kirjoittamaan lisää Järvenpään  sarjamurhaajasta, sekä  vähän  muistakin. Olkaa  kuulolla.

Ekku Mattila.