maanantai 26. helmikuuta 2024

Noniin.....Meedio-Nasiiri-Clairvoyant. Ekku Mattila sai töitä. Heidin tapaus. 4/12-1987.Olkaa kuulolla......

 




26/2-2024.
EKKU.
alias: Jukka  Pekka  Mattila.
Nasiiri.
Meedio.
Clairvoyant.
puh.0466840923.

¤¤¤¤
On  tämä    Nasiiri-Meedio-Clairvoyant työ  sitten ihmeellinen. Vajaa  viikko sitten  sain työtehtäväkseni Järvenpään  sarjamurjaahan löytämisen , ja eilen  sain  soiton   eräältä mieheltä,   terveisiä  Tampereelle ja hänen  kanssaan  puhutiin tänään  55 minuuttia, jonka  aikana ehkä sainkin mahtavan  hyviä henkilöitä-hänen  tuttujaan, Ruotsissa asuvia, jotka  alkavat  nyt etsiä  sitä  tehdasta, jossa valmistetaan  teliasetelmia  ja  jotka saattavat  löytää sen   vanhan   suojellun haulitornin, jonka  lähellä   sarjamurhaaja   asuu.

¤¤
ja lisää  tulee: Olkaa  kuulolla, nimittäin: 
15 minuuttia  sitten  lähti  kaksi asiakasta  luotani,  Orimattilasta  kotoisin-Mäntsälä-Pukkila , joista   toinen  ex-virkamies, jolla  on  "kivi kengässään". Ovat lukeneet  ja  tienneet  kuka  Ekku  Mattila  on ja odottaneet  oikeata  hetkeä  tulla  tänne, keskustelemaan, kuten tänään tapahtui, toiveena....

Että selvittäisin 4/12-1987, kadonneen ja ojasta  myöhemmin  kuolleena löytyneen Mäntsälässä, Pukkilassa , Heidin tapaus, josta  ylhäällä  muutama  kuva.  Suostuin  tottakait heti ja se  työ  on jo  alkanut. 

¤¤¤
tänään  meinaan  "vajota  Meedio-loveen"....

Katsotaan   "mitä näen".

Ekku Mattila.