lauantai 3. helmikuuta 2024

Nasiiri Ekku Mattila opastaa ja opettaa......ottakaa sanoista vaarin. Jumala on.

Moro.
3/2-2024.
EKKU.
alias: Jukka Pekka Mattila.
Nasiiri.
Meedio.
Clairvoyant.
¤¤
puh. 0466840923.

Minulta on  vuosien  aikana useita  kertoja  jo kysytty ja olen useita kertoja  vastannutkin, mitä tarkoittaa Nasiiri, mtä  Meedio, näkijä, Clairvoyant  ja mitä selvänäkijä .
Siis:
Kaksi   viimeistähän ovat samaa, selvänäkijöitä. Sellaisia  on  Suomessakin kymmenittäin.Eikä  se ala  tarvitse mitään Luojan lahjaa, senkun  vaan aloittaa. Maailmalla  varmasti miljoonia  ja    kyvyiltään  hyviä  taikka  huonoja, etupäässä  huonoja.Tekisi mieleni sanoa  ja sanonkin ,että  jopa  99  %  heistä on siinä "ammatissa" vain rahan-julkisuuden- vuoksi.Sitä-mitä- tätä-näin-näen-totta-joka-näky-ja maksu on  100 rahaa...kiitoksia. Ja  huijaus  on  suoritettu. ..seuraava..

Meedio: Meedio on ihan toista maata, jos vertaa  yllämainittuihin huijjareihin. Hyviä  Meedioita  on täällä Suomessa vain  muutama, samoin  maailmalla. Paras Meedio oli  aikoinaan Helsingissä  Svea  Richnau 1922-2007. Hän oli  maailmankuulu ja  hyvä. Olin muutaman kerran  hänen Meedio istunnoissaan ja  opin hänet tuntemaan  Hesaan aikanani. Svea    adoptoi minut (henkisesti)  vuonna  1967. Hän sanoi että  joudut kuule Ekku  todella kärsimään  maailmassa, todella, saat  päällesi  ivaa ja haukkumista, sortoa  sekä kiittämättömyyttä, henkistä-ruumiillista  väkivaltaa   tietämättömien ihmisten tahoilta, mutta muista Ekku, että kestät kaikki  kyllä.Svea  myöskin sanoi , jota  olen aina   teroittanut. Jos Meedio on hyvä, todella hyvä, niin  hän joutuu, jo melkein   syntymähetkestään alkaen koviin  koettelemuksiin-tilanteisiin, joiden  aikana  Meedion henkinen  kestävyys  punnitaan ja  nähdään  tuleeko  hänestä  mitään, vai ei tule.....
Meedio  vastaa, jos Meedio on  hyvä ja  aito ja  jos   lukuja  pannaan  kehiin, muutamaa miljoonaa  "huiphaipeli"  selvännäkiöitä.Meedio on parhaimmillaan  olemalla Meedio, ei  muuta, mutta  Meedion kykyyn  liittyy  lisäksi parantajan   armolahja. Meedion  työ on raskas ja  vaativa jo  sen takia, koska  hän näkee-kokee-myötäelää-tuntee, sen  kuolleen-näkemänsä-taivaskanavalla,   ihmisen   tuskan  ja kohtalonhetken, omassa  sisimmässään. Kauheuksia kauheuksien  perään. Etupäässä  vain  kuolemaa.

Nasiiri: Nasiireita  on todella  vähän. Ruotsissa  on  2, Norjassa  1,  Israelissa  5. Muualla  maailmaa  on  myöskin, mutta  Nasiireita on  vähän. 
Suomessa  on 1  Nasiiri ja  hänellä on toinen  opetusvaiheessa  parhaillaan. Nasiiri on Jumalan  antama lahja  ihmiskunnalle. Lahja. Nasiirin työnä  on opettaa-varoittaa-neuvoa-opettaa  ja VAROITTAA koko  ihmiskuntaa  , tulevista  katasrofeista, sodista, tautiepidemioista, kaikesta  pahasta, joka  on uhka ihmiskunnalle. Nasiirilla  on aina  yksi  erikoislahja-apu-taito-ihmeellinen  kyky, joka on häviämätön ja katoamaton. Se kyky  on  nähdä valokuvista-(nykyaikana) ennen "lähteen pinnasta"-peilistä-kuvajaisista  taivaalla-mahdolliset  tuhon ja kuolon merkit. Etukäteen. Etukäteen.
Nasiiri   voi ja  Nasiirille  kuuluukin, jossakin  vaiheessa  nähdä-valita-seuraaja itselleen, nasiirin työn jatkaja-auttaja. Nasiiri  SAA  suorittaa  ns  vihkimyksen oppilaalleen, jos  siltä näyttää, mutta  oppilaan  on itse  jatkettava  saamaansa  vihkimystä  eteenpäin, omassa  elämässään ja  vain aika  tulee näyttämään  tuleeko  oppilaasta  todellinen  Nasiiri.

Nasiiri on  parhaimmillaan  vanhana. Hänen on  elettävä  ennen parhaimpaa  "Nasiiriuttaan"   rankan  ja  kovan  maanpäällisen elämän.Ilman  koettelemuksia-rajujakin, ei  Nasiiriksi  tulla.Hyväksi Nasiiriksi. Nasiiri  ei ole  koskaan  filmitähden näköinen. Nasiiri  ei ole koskaan  nuori. Nasiirilta  voi  puuttua  hampaita, voi olla puolisokeakin, puolikuuro, puolirampakin, mutta  yksi  Nasiirin  merkki  on....Hän ei saa  leikata hiuksiaan. Hän ei saa(si) käyttää  alkoholia , ei  mitään nautintoaineita.Nasiirin pitää olla  täysin RAITIS . Nämä  avut-säännöt  ovat  tärkeitä Nasiirin ja  tulevan sellaisen kehityksessä.........Jos  yhteenkään  Nasiiri-oppilas  sortuu, niin hän  ei etene, kehitys  pysähtyy joko  kokonaan, taikka  osittain, jopa  25  vuodeksi,  niin, että  jos  myöhemmin ottaa  elämäänsä  uudelleen  nasiirin  pyhät  säännöt, niin pystyy jatkamaan  jälleen.






¤¤
Ekku.
alias: Jukka  Pekka Mattila.
Nasiiri.
Meedio.
Clairvoyant.
¤¤