maanantai 5. helmikuuta 2024

Taas Nasiiri Ekku Mattila naputtelee....mitäs seny..

 5/2-2024.

Ekku.

alias: Jukka Pekka Mattila.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤

puh: 0466840923.

¤¤¤

Iltaa taas: Tämäniltainen blogikirjoitukseni  poiki   heti 4  puh.:soittoa ja näköjään taas  tuolla alakerrassa  se pirisee....mielestäni   tähän  blogiini  voi myöskin ns kommentoida ja pitääpä katsoa  illan mittaan onko se mahdollisuus  yhä voimassa.  Kysyjät  olivat  kiinnostuneita, joka on mahtavaa, parannuksesta yleensä ja miten se  toimii  ja  miksi  toimii  . 

Kuten  äsken(kin) kirjoitin  niin ihmisen sielu  on hänen  aurassaan.  Kun ihminen  sairastuu, joka tarkoittaa  auran jonkunlaista häiriötilaa, niin  parantaja  voi  antaa  omastaan-aurastaan  sairaalle  elinvoimaa, (ja parantaja saa heti   uutta  voimaa ylhäältä) jonka  sairas   tuntee  ihanana  lämpönä-tunteena- voimakenttänä.  Parantajan  antama  parannusvoima  ei  saisi  kestää kun  noin  2-3  minuuttia, koska sen  aikana  voima menee  sairaan aurakenttään. 99%  sairas  huomaa  tervehtyneensä  ja  monta  kertaa  jopa  siinä  määrin, että  rientää  kovaa kyyttiä jatkamaan  puiden pienimistä moottorisahalla, työ, joka jäi  pahasti  kesken  viikko-pari sitten. . Muistakaa  vaikka  saattekin  sairaan(aita)   jälleen  kuntoon, niin  te ette ole   mitään tehneet.  Se  voima joka teistä tulee, tulee  Jumalalta ja siis  olet  vain Luojan  työrukkanen  ainoastaan. Välikappale. "Jatkojohto".

Ohje: jos  ja kun  pidätte  kättänne  sairaan yllä, (itse  pidän  sairaan kämmenen  yllä, noin  20  sentin  päässä sitä)   tulette  huomaanaan  että "lämpötunnetta on kahta  lajia. Joskus  sairaan   aura   tuntuu  kylmälle  ja  joskus  taas kuumalle.  Jos  se on kylmä niin antakaa  "lämpövoimaa"  että  kylmyys  katoaa ja muuttuu jälleen  lämpimäksi ja jos se  tuntuu  liian  kuumalle niin antakaa  "jäähdystysvoimaa"  että se  kuumuus  pienenee.Noin  muutaman minuutin vaan.  Ei liikaa.

Tämä on kanssa jännä juttu:

Nimittäin: mitä  parempi  ihminen on ihmisenä, mitä enempi  rakkautta   täynnä, mitä  enemmän hänessä empatiaa, mitä  kehittyneempi henkisesti , niin  sitä korkeampi  hänellä on auransa.

Jaahaas:  ny meen  alakertaan vastaamaan puhelimeen. Hyvää illanjatkoa   sinne  teille jokahittelle.....

¤¤¤¤

Ekku Mattila.