torstai 22. helmikuuta 2024

Tuleva Nasiiri on ANGELA AGATA ....Kokkolassa. .....aiettä on mukavaa. Nasiireja tarvitaan lisää.

 22/2-2024.

(Angela Agata on syntynyt)

EKKU.

22/2-2024.

Alias: Jukka Pekka  Mattila.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

puh: 0466840923.

¤¤¤¤

Iltaa:  Tänään mulla oli  kiirus päivä. Oli  kaksi asiasta lisää ja  kun tulivat aika kaukaa niin  otin  vastaan   tietysti. Tänäänkin    ehdin paneutua  siihen  Järvenpään  sarjamurhaajaan ja pääsin niin  pitkälle, että  melkein  murhaajan  "kotiportille" saakka. 

Nimittäin: on yhä   hengissä hän. Hiukan  päälle  71  ikäinen ja  ontuu  pahasti. Lonkka on  leikattu. Enää  ei  jatka  murhaamisiaan. Saattaa  olla  ja se on aika varmaakin  että jo kesän aikana  hänen  nimensä  tulee  julki, meinaan. Ensin pitää  tarkasti  keskustella eri asianajajien-poliisien  kanssa.  Etten saa  syytettä, törkeästä kunnianloukkausesta. Joka  olisi kyllä aikalailla  pienempi  rikoksena, kun  hänen  sarjamurhatyönsä....aikoinaan. Kaikkein  tärkein on että hän tunnustaa  rikoksensa ja  kyllä  niin   tulee  tapahtumaankin.

¤¤

Jihuu Kokkola. Nyt   näkijällä  on hieno nimi. Sen annoin  hänelle muutama  viikko sitten  ja saan luvan sen  sanoa  tässä  ja nyt.

ANGELA  AGATA.

Hän  tulee  nousemaan  Nasiiri-Meedio- oppilaana  hyvin korkealle. Meidän  yhteistyö on alkanut  todella ja  kohta  Angela  soittaakin minulle. Menemme  näin  puh-opetuksen kautta Kauhavan  Pelkkikankaalle.......Hyvä  Angela   Agata ja  te  muutkin. Olette rakkaita.

Ekku Mattila.