sunnuntai 4. helmikuuta 2024

Nasiiri-Meedio-Clairvoyant, EKKU, alias Jukka Pekka Mattila puhuu.....ottakaa vaarin.

 4/2-2024.

EKKU.

alias: Jukka Pekka Mattila.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤

puh: 0466840923.

¤¤¤

No huomenta  jälleen. Tein  1,5  tunnin  lenkin kovassa   viimassa  äsken .....ja... Aamulla, kuten moni  teistä näki-luki  tästä  blogistani, olin  viiden  paikkeilla  kirjoittamassa ja opastamassa-ohjaamassa  sinua(kin) siellä, mahdollista seuraavaa Nasiiria  ja meinaan nyt  jatkaa  vähän lisää.

Muista(kaa):

Työnne   pitää  olla   täysin ilmaista. Täysin.Ette  saa koskaan  itse määrätä  auttamistyöstänne, ette koskaan. On  asiakkaan  oma  valinta jättääkö  jotakin  sinulle  , vai  ei  jätä. Tärkein TÄRKEIN on se ettette  koskaan  määrää  mitään, MITÄÄN hintaa, ette koskaan,  vaikka  nälkään kupsahtaisitte. Vaikka  laskunne  kerääntymisten takia menetätte  kotinne, menetätte  kaiken  "kiiltävän"  ,  kaiken,kaiken. Se lahjamme joka teillä nyt on taikka  on tulossa, on Jumalan  antama  lahja. Ette  saa siitä mitään  hintaa  määrätä. Ette  koskaan.

Muistakaa myös: Hyvin vähän  tulette  kiitosta  saamaan   ihmisiltä. Eniten  teitä  haukutaan, eniten  teitä kadehditaan, eniten  teille  naureskellaan, tulette  näkemään , kun  ihmisjoukon  ohitse menette, jonkun  sormeaan pyörittävän  ohimollaan ja sua  tarkoittaen. 

Mutta  muistakaa....Tähteläinen ja Kokkolan Elina ja muut:  Kaikesta  huolimatta  koettakaa ja te kyllä kestätte, jaksaa ja taas jaksaa  ja edelleenkin  jaksaa.Teidät on valittu   ihmisten auttamistyöhön ja saattaa  olla  koko  ihmiskunnan  myöhemmin, kehityksenne  asteesta  riippuen. 

Muistakaa: Älkää koskaan , KOSKAAN, antako taitonne  nousta päähän. Olkaa  vaatimattomia , mutta  olkaa  tyytyväisiä taidostanne kuitenkin. Älkää madelko  solvaajienne  edessä. Nouskaa   välillä  vastarintaan ja antakaa takaisin, sillä  muuten  teidät  sotketaan tien ojiin. Antakaa  heille  anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät teille. Riitaan  ette saa mennä, ette solvata takaisin.Kestäkää teitä kohtaan annetut ivanaurut, hihitykset ja  kampitukset.

Toistan:

Ette  saa  määrätä minkäänlaista   rahakorvausta  auttamistyöstänne.Jos  sen teette  ette ole  aitoja  .

Toistan: ETTE  SAA  MÄÄRÄTÄ  MINKÄÄNLAISTA  RAHAKORVAUSTA  AUTTAMISTYÖSTÄNNE... Minkä olette  lahjaksi saaneet se lahjaksi antakaa.

Muistakaa  sydämessänne oleva empatia, universaallinen  kaikkinainen  rakkaus  koko  ihmiskuntaa kohtaan. Koska rakkaus on ikuinen, eikä se koskaan häviä.

Ekku Mattila.