keskiviikko 7. helmikuuta 2024

Vierestä on Ekku Mattilalle luvatut perinnöt menneet........mutta kenties pareekin niin....vissiin..kai..?....vai?...heh..

 7/2-2024.

EKKU.

alias: Jukka Pekka Mattila.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤

puh: 0466840923.

¤¤¤

Keskitaita  yhä. Nyt meinaan kirjoittaa  perinnöistä , asia joka  onko koskettanut  minua muutaman kerran....sillai  ohitte  menneet....

Antakaas  niin selitän tarkemmin:

¤¤¤

Vuonna  1983 muutti  Canadasta , Alahärmään,  eräs mun  lähisukulainen, joka oli  ollut  Kanaatassa   55 vuotta  yhtämittaa. Hän oli  siihen aikaan ylitte  88 ja sanoi kun sai tietää että olen  selevännäkijä-parantaja, testamenttaan   kuule Ekku  koko omaisuuteni sulle, kun mun aika  koittaa.   Rahaa on pankissa  900000  markkaa, että ne kaikki saat.

Ja kun  hän kuoli  1984,  jakoi  testamentissa  koko  summan  tuttavan tutuilleen, pitkin kyli, (kiitos Amalia-Alli-Riitta)  sinne ja   sinne, muttei mulle  tänne.No  sain  sentään  hänen kultakellonsa-kelloperineen, joten siitä  kiitos.

¤¤¤¤

Vuonna  1986 mun rippikoulupappi  ,  Lauri Lehtola , joka  oli  vanhapoika kutsui  minut  luokseen  kaffille Seinäjoelle, Hyllykallion  lähelle ja sanoi  kaffinjuonnin  lomassa.."...Ekku....tiedän  että  olet Luojan  valitsema  näkijä.....sinulla  on suuri perhe.....haluan  auttaa  teitä.....ja testamenttaan  tämän asuntoni....5 huonetta  ja keittiö....saatte   tämän kun minusta aika  jättää..

Mutta kun hän  kuoli 1992, niin kaiken sai hänen sisaren  poikansa, juoppo kuulemma ja hunsvotti.....kuulemma....

¤¤¤¤

Vuonna  kävin  "sairauskäynnillä " Ilmajoella erään  lapsettoman  vanhemman  pariskunnan kotona, melkein  vastapäätä  Ilmajoen komiaa  kirkkoa, rivitalossaan. Kummallakin oli  jaloissaan  pahoja ,  sokeritaudista  johtuvia  ongelmia, eikä  lääkärit  olleet  pystyneet  parantamaan  heitä. Mieheltä oli jo  poistettu  pari varvasta  toisesta jalastaan.Kun pidin   kättäni  , ensin toisen  ja sittten  toisen  jalan  päällä, noin 5 minuuttia ja sanoin  nyt   jalkanne  ovat kunnossa  ja lähdin. Kahden viikon kuluttua  soittivat, ihmettelivät  suuresti kun  molempien  jalat tulivat kuntoon. ....nainen  sanoi.." Ekku....testamenttaamme  takuulla  tämän rivitalomme  asunnon  sinulle....ihan  varmasti Ekku.....takuulla...".

¤¤

Ja kun  noin  2  vuotta  sen jälkeen, kuuden kuukauden  sisällä , molemmat  kuolivat, sydänkohtaukseen, niin ......mitään  rivitalon pätkää  ei Ekku saanut.

¤¤¤

Vuonna  1993 vaimoni  äiteen  lähisukulainen,   Vaasan Palosaaresta, kun kans kuuli että olen  tietäjä-parantaja-näkijä  ja  koska  oli naisimmeinen, lapsetoon, niin  sanoi....tämän  4 huonetta ja keittiön  tulette te saamaan....pankaa  vaikka myyntiin....sen  lupaan...teille..

Ja kun  hän kuoli 1995  kaikki  hänen  omaisuutensa, asunnon ja muut  sai  hänen  luonaan päivittäin juossut kädestä  pitäjä-veisaaja,  ihan  ns  vierasta sukua. Kun ruumis  oli  kunnolla edes  laitettu hautaan, niin samalla  viikolla  "veisaaja" myi kaikki....huonekaluista  lähtien, taulut  seiniltä ja valokuvat, joissa  olisi  ollut  vaimoni  pikkumuksuna. Valokuvat  meni  roskiin, sanoi  veisaaja. Mitä niistä.

¤¤

siis:

Olis  tietysti  ollu  mukavaakin jos.......olis  paljon auttanut  köyhäparkaa....mutta  kun ei niin ei.

Ekku Mattila.