sunnuntai 18. helmikuuta 2024

Nasiiri-Meedio-Clairvoyantin Ekku Mattilan blogin lukijamäärä ,lähenee jo miljoonaa, 11 vuoden aikana. Kiitän ja kumarran.

 


18/2-2024.

EKKU..

alias: Jukka Pekka Mattila.

taas..

Tällä  välin yksi  soitti  että  voiko olla  totta  Ekku, että sun blogissasi on  yli  900000  lukijaa  ympäri maailman   ja mä sanoin että ootas heetkiiii  ja ny se hetki  meni kun tuon  kuvan  plätkäytin näkyville.........Niinkun näkyy  ei  miljoona  lukijaa ole enää kaukana. Kiitän ja  kumarran teitä jokaasta missä ny ittekukin oottakakin. Tuntuu   mukavalle kun  voi  antaa  ihmisille  , näin  myös  oman  blogini  kautta  ,iloa ja tyytyväisyyttä.

¤¤

Kun  aloitin  blogini  kirjoittamisen  2012, niin ensimmäisen  vuorokauden  aikana  oli  lukijoita tasan  8. Kun tieto  enee  levisi että Ekulla  on oma  kanava-blogi, niin muutamassa  päivässä lukijamäärä nousi 20, sitten  50  ja ohoh, tuumasin  ,100. Hiljaa  haaveilin- toivoin  että olis  kivaa  kun joku  päivä lukijoita olisi  24  tunnin  aikana  300 . Yksi  ykköshaaveeni oli  voiettä jospa saisin  joskus  lukijoita  24  tunnin  aikana  1000. Ja kun sekin täyttyi, niin  .........

Panin  haasteeksi että jospa  joskus   lukijoitani  olisi  100000 ja nyt  se  lähentelee  jo miljoonaa.

nyt  on aika tavallista  että se lukijamäärärä on blogissani 3000  vuorokauden  aikana ja  silloin Rasmus  Takaluoman "jutussa" oli  jopa  15000  24 tunnin  aikana. 

Laskin  kerran  että  ulkomailta on blogiani  lukenut noin  yli sata  eri maata ,kaikkiaan ja sekin  lisääntyy  koko ajan. Ympäri maapallon.

Ekku Mattila.