sunnuntai 11. helmikuuta 2024

Opetusta pukkaa taas . Olkaa hyvät:

 11/2-2024.

Huomenta.

EKKU.

alias: Jukka  Pekka Mattila.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

puh: 0466840923.

¤¤¤¤

Olipa  jännänhieno  aamupäivä jo nyt. Luonani  kävi  2  Nasiiri-Meedio-oppilasta Seinäjoelta, nuoria naisia, olivat menossa sukulaisiin Kristiinnakaupunkiin, soittivat  mulle, että  sopiiko  tulla hetkeksi  käymään ja  sanoin:

Tottakai. Melkein heti alussa  otin  esille  sen valokuvakansioni, johon  olen  laittanut niin jo kuolleita, kuin myös eläviä ihmisiä, eri sivuille ja  kysyin heiltä:

Ketkä ovat  jo kuolleet ja ketkä eivät ole.

Oli mahtava  nähdä että   35  eri henkilöä joukoissa olleet ja  niiden  mukana oli    5  kuollutta, niin molemmat  osoittivat  heti  3:a, joka  oli  oikein. Ns  todennäköisyyskennan  mukaan  se jo riittää osoittamaan ettei  kyseessä ei ollut  sattuma, vaan kyseessä oli  selvä osoitus  yliluonnollisesta  tapahtumasta. 

Tällä tavalla   voin näin  talviaikana  ottaa  vastaan ja opettaa  täällä kotonani ja  kun kesä koittaa  niin  myös opetettavien kotona, sekä  eri  tilaisuuksissa  pitkin ja  poikin  Suomea.

Olette  mahtavia  Nasiiri-Meedio oppilaitani.....Tähteläinen sekä  Mervi.

Ekku Mattila.

¤¤¤

toinen asia  tulee  nyt:

Jos  joku  vihaa  toista-jotakin, niin  älkää  herranen  aika  ajatelko  häntä  vihalla, eikä  raivolla, sillä  kaiken sen pahan energian  tulet  itse saamaan  77 kertaisesti itsellesi takaisin ja  tuhoudut.

Lähettäkää  mieluiten  kaikkea  hyvää  ja rakkautta niin sen  ajatusenergian  tulette  saamaan  itsellesi  77 kertaa  takaisin. 

On siis   helppo  valinta.

Ekku  Mattila.