maanantai 19. helmikuuta 2024

Nasiiri-Meedio-Clairvoyant Ekku Mattila opettaa taas. Olkaa tarkkana. Kyllä te opitte jossakin vaiheessa.(surun harsosta)

 








19/2-2024.

EKKU.

alias: Jukka  Pekka Mattila.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

puh:0466840923.

¤¤¤

Noniin Nasiiri-oppilaani ja te muutkin  siellä jotka  olette  kiinnostuneita ns  tuhon merkeistä, joista olen  kirjoittanut  jo ainakin  1973  lähtien , merkeistä, jotka  tulevat näkyviin, esim  ennen  lentokoneiden  maahansyöksyjä . Painotan sanaa  ENNEN.

Jokaisen  kuvassa  olevan lentokoneen, jotka  ovat  JO  maahansyöksyneet, jokaisen  kuvassa  näkyy se  TUHON MERKKI. Siis  ennen   turmia.  Jos tarkkaan  katsotte  niin  huomaatte  että noiden  kuuden  lentokoneen  kuvat  ovat  hämärät-"huonosti kuvattu"- sellaiset  jollakin tapaa  epäonnistunet. Ikäänkuin niiden kuvissa  olisi  jonkunlainen  "sumu-savu", joka  vaikeuttaa  koneiden "selviä"  kuvia.

Se  sumu-harso-savu on juuri se, joksi  olen sen  ns ristinytkin, surun  harso.  Tämä    harso on  vain ja ainostaan  sellaisissa koneissa, jotka  ovat  pian   tuhoutumassa, ei koskaan  sellaisten  jotka  eivät  tuhoudu  maahansyöksyissä.  Heti aivan alussa, jos kone on  tuomittu tuhoutumaan, niin sellaisessa on heti..HETI  "tehtaalta"  lähtiessään, surun harso. Siis  sellainen  kone  on  jo menetetty.

Tämän takia olin valmis  haastamaan esim James  Randin aikoinaan, nyt jo  rip, kokeeseen jonka  yheydessä olisin  satavarmasti  näyttänyt  esim 300  lentokoneisen  kuvista, sellaiset,  esim 30,  jotka  ovat jo  maahansyöksyneet.Olisin  voittanut  miljoona  Dollaria.   Randi kieltäytyi  esittämästäni  haasteesta. Hän tiesi että  tiedän-näen  ja että menettää  miljoona  dollaria.

¤¤

Tämä sama surun harso pitää  paikkansa  kaikissa  jutuissa-valokuvissa, esim  ihmisten-eläinten-rakennusten-laivojen-hyökköysvaunujen- kaikkien. Siis  ennen  niiden "toteutumista." Pysyttekö  yhä  mukana  ns kärryillä?.  Kun ja  jos  onnistuisin  opettamaan teitä siellä, jokaisen jolla se "kyky" on joksi se  muuttuu minun Mentorin  opastuksella, niin se   olisi  mahtavaa. Kuten  olen monta kertaa  sanonutkin......se  kyky  nähdä "surun harso  valokuvista"  saattaisi  olla  erittäin  tärkeätä   meille  -teille  jokaiselle  ja että sen  kyvyn ansiosta  voisi  ihmiskunta (kenties)   hyötyä. Muissakin asiassa kun vain sodankäynnissä.

Esim muistakin "hyödystä".  Surun harso  esiintyy  myös vaikkapa  ravikilpailuissa.  Jos  on kilpailemassa  vaikka  10 hevosta  lähtöviivalla ja  jos  olisin  saanut nähdä niistä hevosista  valokuvia, niin sellainen  hevonen joilla  näkyy  VÄHITEN  surun  harsoa,,,voittaa...Sama  tilanne  vaikka  jalkapallossa-jääkiekossa-urheilussa- missä tahansa, jossa  esiintyy  jonkinlainen  kilpailutilanne-tapaus.....Tämän takia  ei minulla  ole  kovinkaan suurta  kiinnostusta  vaikka  jääkiekkotapahtumaa kohtaan..alussa  katson  teeveestä kumpi   voittaa ( se jolla on vähemmän  surun  harsoa)  ja  menen  muihin  hommiini.

Ja nyt:

Etsikää  vaikka netin kautta kuvia  sellaisista lentokoneista, joiden  varmasti tiedät  yhä olevan  "elossa" ja nyt  verrata niiden  kuvia, sellaisiin, kuten  kuvissanikin, jotka  ovat jo  "kuolleet". Samoin teette  vaikka  ihmisten  valokuvissa. Jo kuolleet ja  yhä  elossa olevat. Muistatte  lopun  ikäänne sen hetken-tunteen,  kun  tajuatte-ymmärrätte-"surun harson" olemuksen.

Mentori(nne) on puhunut.

¤¤¤

Takaan sen.

Ekku Mattila.