keskiviikko 7. helmikuuta 2024

Oiva eli ja Oiva kuoli. Mikko oli syyllinen.Haulikko pamahti keittiön pöydän ääressä.Mikko oli syyntakeetoon.

 



Hyvää   Keskitaita sinne  teille:
on 7/2-2024.
EKKU.
alias: Jukka Pekka Mattila.
Nasiiri.
Meedio.
Clairvoyant.
¤¤
Puh: 0466840923.
¤¤¤¤¤
Tänään, kuten  näkyy, teimme  vaimoni  ja  tyttäremme  kanssa  pienen,  5 tunnin  kirpparireissun ja  aika hyviä kirjoja  taas sainkin ostettua  Kurikan  Halli- Johtaja Markulta, Yhdessä vaiheessa  olimme  myöskin muualla ja  siitä  kerron  nyt ja heti.
Siis:
Vuonna  1988  tapahtui  eräässä paikassa  ampuminen, jonka  lopputuloksena  kuoli  " Oiva" ja  hänet  ampui  Oivan  veli,,,," Mikko".Kuva  on juuri samaisesta  talosta, Toukokuun  alussa.  Mikko  ei ollut  ihan "terve" päästään  ja  luuli  kun   tappaa  veljensä Oivan, niin saa periä hänet.  Ampui  Oivaa  haulikolla  otsaan. Nooh....vasta  3  viikon kuluttua, kun turmapaikan  rappusissa  alkoi  kova  haju  ja  raatokärpääsiä  paikat  mustamaan, talon talkkari  meni   asuntoon.....ja  ja.....

Mikko  oli kehunut  joka paikassa  että  on tappanut Oivan, kohta  saa  hyvän perinnön ja koska  kaikki  tiesivät Mikon ns   nupin terveydentilan, niin  luulivat hänen vain höpäjävän...Kun asia  selvisi, tuli  oikeudenkäynti jossa  Mikko sai-joutui vankimielisairaalaan  2 vuodeksi ja sitten  vapaaksi.

Nyt astun  minä ns kehiin:
  Opin  Oivan vaimon  tuntemaan, noin  2  vuotta ennen  Oivan  kuolemaa ja siksi  " Saara"  pyysi  , kun tiesi  että minulla  on   pakettiauto, hakemaan  Oivan tavarat pois. Niin tehtiinkin.Se  huone-keittiö, jonka pöydän  ääressä  murha tapahtui ja jonka  pöytälevyn  ylle Oiva   tuupertui  ja  ehti siinä  asennossa  olle  3  viikkoa., lämpimässä  keväisessa  auringonpaisteessa, ei ollut  "hyvä" paikka.
Ensinnä:

Oiva oli  kuolinhetkellä avojaloin, jalat  muovimattoa vasten ja kun sen 3 viikon  aikana  ruuniinnesteet alkoivat ns valua jalkoja  pitkin alas  ja kun  kuollut  oli  siirretty  pois, niin  mattoon  jäi  ruumista  selvät jalanjäljet, kuin  valettuna.  Maton lävitse  mennen.  On selvääkin että   keittiön  muovimatto  jouduttiin  uusimaan  ja huoneiden  tuuletus  kesti  kuukauden-toista. 

Ekku Mattila.