lauantai 10. helmikuuta 2024

On hetkiä jolloin kadoneen voi löytää vaan päättelemällä ja yhdistelemällä eri asioita, ilman ettei tarvita lainkaan Meedio-Nasiiri-Clairvoyant Ekku Mattilan vaistoa-näkyä.


 

10/2-2024.

EKKU.

alias; Jukka- Pekka  Mattila.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

puh: 0466840923.

¤¤¤

Kuvassa on Teuvalla  17/5-2016  kadonnut  Tapio  Otsomaan Volvo auto.Auto  löydettiin ns  "väärästä" paikasta, Tapion  metsäpirtin , Narunkorventien,  pihamaalta ja se todistaa  ettei Tapio sitä autoa  sinne ajanut  itse. Toiseksi  ja se on tärkein,eikä edes  vaadi  tippaakaan ns  selvänäjiän taitoa , on  auton  takarenkaan  kunto. Täysin resuna   ja  rikki  totaalisesti. Tämä taas tarkoittaa  seuraavaa:

Auitolla  on jossakin vaiheessa ja  ilmeisesti  silloin, kun  Tapion  tappaja ja  hänen  ruumiinsa  kätköpaikkaan  vienyt  ja  sitten ajanut takaisin autolla, on ajanut  sellaista  metsätietä, jossa  on  ollut teräviä  risuja, kantoja,  juuria  ja teräviä  kivenmurikoita. Sen  ajon aikana  on  auton takarengas  mennyt  noin huonoon kuntoon.

Nyt: Minun oli helppo katsoa-seurata  kartasta jokainen  mahdollinen  huono  metsäautotie, jossa  liikkunut enimmäkseen metsätraktorit, kaivinkoneet, ojakaivurit, muut vastaavat  koneet. Löysin sellaisia  kaksi. Vaikka aikaa  oli vierähtänyt, ennenkuin menin paikalle, 4  vuotta, niin vielä  kahdessa  tiessä  oli  "vaadittavat"  auton   pyörän   aiheuttavat   terävät asiat. 

jakun: mittasin  sen matkan, jonka aikana  auton  takapyörä , takaisin tullessa ruumiin jättöpaikasta, vasenta  puolen tietä,  kuluu  tuollaisen   näköiseksi, niin  oli ja on aika helppoa  päätellä  missä Tapio Otsomaan  jääneet   vielä  ovat.

mutta:  kyseinen paikka oli silloin  2016  vetistä suomaata, moninen  ojineen ja  lisäksi  paikka on  todella  syrjäinen ja se taas  luo  paikalle  monia  "haaskasyöjiä" susineen karhuineen, muine  eläimineen.... On todella  ihme  löytää  edes  jotakin  jäännettä-todistetta Tapio Otsomaasta. Mutta  eipä  hätää..:

Koska: Heti nyt  tulevana keväänä-kesänä, minulla  on todella  oiva  apukeino, sellainen jonka  nenä on tuhansia  kertoja  tarkempi  kun minulla. Jos Tapio  Otsomaan  jäänteitä  ei  silloin  löydy, niin ilmeisesti ei koskaan. 

¤¤

Ekku Mattila.