maanantai 5. helmikuuta 2024

Nasiiri pitää tyttäremme tytärtä , Inkaa sylissään. 2,6 vuotta sitten. Kuten kuvasta näkee....rakastan häntäkin. Hyvä Mattilan poppoo.

 


Moro:

6/2-2024.

EKKU.

alias: Jukka Pekka  Mattila.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤

puh: 0466840923.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Ja taas ollaan uutta  aamua-päivää  aloittamassa ja onneksi  kevättä-kesää  kohden. Eilinen  missä sielu on kirjoitukseni  aiheutti  8  puh:soittoa  ja hienoa  oli niissä se, ettei  yhtään "hullu-pöpi-sekopää-meehoitoon-sanoja  tullut. Olisko  syynä ollu se koska  puhelimessa aika harva  uskaltaa   haukkua, vaan  se on siirtynyt  esim, ainakin  mua  kohtaan, Murha.info  kanavalle.  Mutta  kestän haukkumiset siellä, joihin syyllistyy se hesalainen  T. H:la, joka  vuonna  1996 oli mua vastaan  todistamassa  oikeudenkäynnissä  täällä Kauhajoella ja  hävisi kirkkaasti. Joutui  3 kuukaudeksi  palkattomalle  virkavapaalle .  T.H oli  aikoinaan  "kissikoplan" johtajana . Huseerasi mm Mikkelissä kun joku  urheilujoukkueen huutosakin  piällikkö, mutta nyt menemme, jos jaksatte  lukia  tätä, Helsinkiin ja  Voitto  Viroon, entiseen , mm Alppilan  seurakunnan pappiin, jonka  kanssa  pidimme  monen tunnin  mittaasia keskusteluja..

mm: juuri  ihmisen sielusta:

Tapasin Viron, ekakerran ja sen jälkeen  useita  kertoja  myöhemminkin,  hesassa jo  vuonna  1972, toimittaja-kirjailja-valmentaja  Oskar  Reposen luona, jonne menin  ja kaskas  siellähän Voitto  Virokin oli  parasta-aikaa. Heti  alkuun  ja sanoin  heti  ALKUUN  meidän keskustelu  siirtyi ihmisen  sieluun, sen  vaellukseen , missä  sielu  on, minne se  menee   välillä,  kuoleeko  sielu  kun ihminen  kuolee ja  ym..ym.ym. Meidän keskustelu oli niin intensiivistä, että  Viro myöhästyi  sovitusta  palaveristä  Töölössä, Meedio  Svea  Rihcnaun kanssa. Viro sanoi:

"Ekku, sinulla  on jo nyt ja  tulee myöhemmin  vuosien saatossa , lisäntymään  erittäin tärkeä  henkinen tehtävä, joka koskettaa  valtavaa määrää  ihmisiä. Sinut on Luoja  valinnut Ekku. Tiedän sen että sinäkin tiedät että  elämäsi   poluille  tulee  itse  saatana  aikaansaamaan  erilaisia  kompastuskiviä, joiden ainoana  päämääränään on  että lopetat  Luojalta saamasi  tehtävän ja tiedän Ekku että ne kaikki  tulet kestämään ja  ne  voittamaan. Älä anna  periksi  Ekku."

Jos  edes   tässä  ja nyt  alkaisin  kaikki   siinä keskustelussa  mitä silloin  käytiin ja  myöhemmin  kymmeniä kertoja Viron-Reposen-Rihcnaun ja monien muidenkin  henkisten  ihmisten   kanssa  ja koska minulla  on  valtavan  hyvä  muisti, niin  joutuisin  tässä  kirjoittamaan niitä , muutaman  vuoden, jossei paljon eneekin. Voitto Viron  tärkein sanoma  minulle(kin) oli:

Sielu on kuolematon.

Sielu  on  kuten auton akku, energiaa  ylläpitävä ja  ihmisen  elon voima.

Kuten rakkaus, se ei koskaan häviä.

Sielu  elää  ihmisen  kehon  ulkopuolella, aurassa.

Auran  kautta  voi  edesauttaa  sairauksien  voittamista.

Kuoleman jälkeen sielu  jatkaa  kulkuaan  ja ympäröi  taas  syntyvän ihmisen  itseensä.

Sielulla on parisielu ja se  on rakkaus.

¤¤¤

Ekku Mattila.