sunnuntai 25. helmikuuta 2024

Kokkolan Angela Agata, Ylöjärven Veera, Seinäjokiset : Mervi ja Tähteläinen sekä Amanda ja muutkin kiinnostuneet: Olkaa hyvät:

 




25/2-2024.

EKKU...han se siinä.

25/2-2024.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

puh: 0466840923.

¤¤¤

Niinkun näkyy  tänään oli ja on yhä,ainakin  täällä  Kaaaahaaajooeelllllaa   viriä  tuuli joka  huiskuttaa mun  takatukkaani. Tein  iesukuksen liukkaalla  tiellä 4 km lenkin ja oli justjajust  etten  muutaman  kerran   kuupannu, siis  kaatunut.Tua  kuupannu  on Alahärmälääneen sana, juu.Juuri  Pohojonmaan  murtehessa on satoja, jossei eneekin  sellaisia  sanoja  jotka ovat  täysin  tuntemattomia nykynuarisoille-ym-muillekin.

Kuten:

Moomma, 

tootta.

molhan,

tulhan,

meillon,

teillon,

he,

klompatoon,

huishaippeli,

päässilimä,

nysse,

minoon,

toiska,

hutales,

rääppöö,

runni,

hinkki,

hantuuki,

parahultaaneen,

höpäjät,

tuusny,

juntu,

ryykää,

¤¤

ym..ym..ym..satoja kertoja  muitakin.

¤¤¤

jaahas  poijaat ja miksei  flikakkin. Eilisen Järvenpään Meedio-näkemykseni, siitä  sarjamurhaajasta  "poiki"  vaan yhden, vain yhden haaahaaahaaahaaaaaaaaaaahh. joka  kuului  mun  korvaani  puhelimesta, eilen illalla  ..ja  tuntematoon  numero  näkyi hetken  aikaa ja sekin  katosi. Tuo, en saanut ihan selvää, oliko se  naisen  hahahaaaaaa, vaiko  miehen haahaaaaaahaa,mutta   todistaa  kuitenkin  että taidan  olla  aika lähellä sen sarjamurhaajan  kiinnisaamista, koska  se on   vielä elossa.  Kuuluneen  hahahahahaaaaaaaaaaan  mukanahan pursuaa  tavaton  kateus minua  kohtaan, mutta  ei se   mitään. Olen  iisooo  poikaaa jo ja kestän  kyllä  tuollaiset  hahahaaaat.

Illemmalla  jatkan  sen  sarjamurhaajan  julkituomista, illemmalla sen takia..

Koska: 

Mikään ei ole niin raskasta , niin  henkisesti, kuin myös,  kehollisesti-sydämelle, Meediolle, kun  juuri  "meneminen mukaan", hengen  tietä,   jonkun  vanhan  murhatapauksen selville saamiseksi   ja kun  tässä  tapauksessa  niitä murhia on  ainakin  3.  Minulta kesti  ns "palautua"  eilisen "katsannon" jälkeen  3  tuntia. Tämä  oli   PAHIN Meedio-hetkeni mitä minulle on sattunut. On  TODELLA  raskasta  olla  koko ajan "mukana" , hengen kautta,  tapahtumassa, koska  ilman  "mukana oloa"  et  saa mitään selville.  Sinä  olet  ikäänkuin  katsojana-silminnäkijänä tapahtumissa, muutaman metrin  päässä, koko  ajan  ja  näet mitä tapahtuu. Kun teeveruudusta. Toistan KOKO AJAN. Mutta  jos olet ja  aiot   tulla  hyväksi  Meedioksi-Nasiiriksi,  sinun  pitää  hyväksyä se...........Tämän takia olen esim omille lapsilleni, jotka  ovat  jokainen jo, Meedion poluille  astelemassa-oppimassa, että  teidän  pitää olla  määrätyssä  iässä, ei liian  nuoria, vaan  juuri  oikealla  hetkellä  elämäänsä, valmiina  "olemaan  mukana  erilaisissa Meedio-tapahtumissa".  Sen sanon ja olen aina sanonut, jos olet  hyvä Meedio, joudut  kärsimään, "näkyjesi "  tähden-takia. Näkyjesi  tähden.

Ekku Mattila.