lauantai 3. helmikuuta 2024

Noniin: Tähteläinen, Kokkolan Elina ja te muutkin siellä. Olkaa hyvät:

 

4/2-2024.

Sunnuntaiaamua  sinne  teille:

kello  on 05,20 ja  nyt meinaan kirjoittaa  teille  aika  tärkeää Nasiiri asiaa.

EKKU.

alias: Jukka Pekka Mattila.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤

puh: 04666840923.

¤¤¤

Alan opettaa  teitä mitä tarkoittaa  "tuhon merkit  valokuvissa". Olen tästä jo kirjoittanut noin 13 vuoden aikana, enemmän ja  vähemmän, muutamassa  luennossa-esityksessäni, kuten Seinäjoen kirjaston ns jaagsalissa,  viimeisen viimevuoden  aikana ja nyt  paneudun asiaan   tarkemmin.Tämän kevään aikana tulen pitämään  opetus-esitelmiä ko  salissa ja  otan myöskin henk-kohtaisestikin opettettavi  - kiinnostuneita  täällä   paikan  päällä, Kauhajoen  kodissani.

Nyt  viittaan ja osoitan  erityisesti  erään  nuoren naisen  suuntaan, hänet, joka  tapasin  täällä  parisen  kuukautta  sitten ja heti sen  näin Nasiirin-Meedion-Clarvoyant-silmilläni, että  hänestä  takuulla   tulee mahtava  näkijä ja  sen takia, koska  hän on TÄHTELÄINEN, Kuikka  Koposen vanhaa  näkijäsukua, toisesta  ajasta.

Toinen tärkeä  oppilas  on  näkijä jo nyt, Kokkolasta, nainen , josta  takuulla  myös kuullaan...mutta nyt....annan  ohjeita  kaikille  muillekin , jos olette  asiasta  kiinnostuneita, siis  tuhon merkeistä valokuvista.  Olen  jo  kerännyt ja antanut  kolme  valokuvakansiota, yhden  Mikkeliin, SA;  yhdelle  taistelijalle  ja  kaksi kansiota  Seinäjoelle. Niissä kaikissa  on  kaksi  eri  vertailukohdetta. Kuvia joissa  on tuhon merkit ja  kuvia joissa  ei ole. Siis  jo  kuolleita  ja kuvia  yhä elossa olevia. Kun niihin kuviin  keskittyy niin  tulee  huomamaan, että jo kuolleissa-niiden kuvissa, on  surun  harso ja  elossa  olevissa  ei  sitä surun  harsoa ole. 

Siis: Olkaa  nyt  tarkkana:  Tähteläinen ja  Kokkolan Elina:-ja muutkin:

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Kun elossa vielä oleva alkaa  olla  "lopun  ajassa" niin sellaiseen  alkaa  ilmestyä, siis  valokuvaan kummallinen  harmaa-utuinen-epäselvä  hohde. Kuvan kohteen valokuva ei ole  enää  tarkka, vaan  harmahtava  sekä jollakin  kummalla  tavalla  surullisen oloinen. Ikäänkuin  hän olisi  jo  menettänyt  kaiken elon  voimansa-energiansa-pirteytensä-toivonsa-kaiken ja enää odottaa  loppullisen  aikansa päättymistä täällä  maan päällä.  Hänen kuvansa  "ikäänkuin  jo  tietää"  lopun  olevan tulossa  ihan tuolla  nurkan takana, eikä sitä  voi enää pysäyttää.  

Jos  ottaa  vaikka  esille  50  lentokoneen  valokuvia ja niiden jouossa on  jo  maahansyöksyneitä vaikka  10 niin  niiden kuvissa  on  valtavat tuhon merkit. Ja siis loppu  on  tullut.

Jos  ottaa  vaikka  50  ihmisen   valokuvaa ja niiden joukossa  on esim 10 jo kuollutta, niin sellaisten kuvissa  on jo tuhon  merkit ja siis loppu  on jo  tullut.'

Jos ottaa  vaikka  50  sotalaivan valokuvaa ja niiden joukossa  on  10 jo  uponnutta, esim taistelussa, niin  niiden kuvissa  on tuhon  merkit ja siis  loppu  on tullut.'

Jos  ottaa  vaikka  50  hyökkäysvaunun  kuvaa  ja niiden  joukossa  on esim jo  10  jo tuhoutunutta, niin niiden  kuvissa  on jo   tuhon merkit ja lopppu  on tullut.

Jos  ottaa  vaikka  50 valokuvaa, vaikka  hevosista ja niiden  kuvien joukossa  on  10  jo kuollutta, niin sellaisten  kuvissa  on tuhon merkit ja  loppu  on tullut.

¤¤¤¤

jokainen valokuva,  olkoon  vaikka  minkälainen, niin jos  tuho on tulossa ja se on jo tullut, niin  niissä kuvissa  on tuhon merkit...Etukäteen  sen  tuhon  näkee. ETUKÄTEEN...ennenkuin  tuho on edes tullut.

Kuvitellaanpa: Jos  vaikka  Suomen   armeijan jokainen  lentokone  kuvataan ja  ne kuvat  näytetään vaikka   minulle(teille)  siellä, niin  me näemme  koneet, joissa  on jo, ETUKÄTEEN    tuhon  merkit ja  sellaiset  tulevat  tuhoutumaan  sodan aikana.

Silloin  sanomme  : Ottakaa pois  noi koneet, jossa  on tuhon  merkit, sillä  vihollinen  ampuu  ne  alas ja samassa yhteydessä menee hyviä  ohjaajia-muita  ihmisiä   koneen mukana. On turhaa  lähettää  sellaiset koneet  taisteluun. Sama   tilanne  muissakin "laitteissa-koneissa", laivat, hyökkäysvaunut-mitkä tahansa. Sellaisten taisteluihin estetään jo  ENNAKKOON, sillä ainakin  ihmiset  voidaan näin pelastaa.

¤¤¤¤

Tuhon-häviön- merkit  voivat olla   erilaisia. esim: Jos  vaikka  Pressan valinta tilanteissa  on loppusuoralla kaksi ehdokasta, niin se jossa  on tuhon(häviön) merkit  jää   häviölle . Sama  tilanne  esim urheilujutuissa. Jos kaksi  jääkiekkojoukkuetta  on pelaamassa, niin toisella  on  vahvat  häviön-tappion merkit  ja sellainen   häviää.Tämä on tarkoittanut esim minulle sitä, että  alussa  katson  teeveen kuvasta , kun ottelu on alkamassa, kumpi  häviää  ja sitten  käännän kanavan muualle...

Jos  kuvassa oleva ihminen esim kuolee  tulipalossa, niin tuhon  merkit  hänessä  ovat erilaiset, kuin jos hän esim hukkuu. Jos  kuvassa oleva ihminen tapetaan  vaikka  puukolla, niin  hänessä on erilainen tuhon merkki, kuin jos hän vaikka  kuolee syöpään-muun  vakavaan tautiin.

Kuoleman ollessa  hirveä-kamala-raju-yllättävä- niin  se näkyy myöskin  hänen  kuvissaan, jo hänen ollessa  elossa.  Jos ihminen  on kadonnut niin sellaisen kuvassa näkee  99 ,99  %  onko  elossa, vai ei ole , onko tapettu, onko  mennyt  vapaaehtoisesti kuolemaan ja  jos ei ole, niin myös näkyy missä  hänen  ruumiinsa  on, kuka(ketkä) ovat syylliset. 

Jos  katsotte  vaikka  kadonneen kuvaa  ja  olette nähneet  että  ei ole  elossa, niin:

Nyt olkaa tarkkana:

Keskittymällä  kadonneeseen ja  tietämällä  hänen VIIMEISEN   olinpaikkansa ja katsomalla  esim Somen  "taivaskanavan" karttakuvasta  ko  paikan  , niin  voitte  todella helposti  aloittaa  hänen jalanjälkiensä mukaan  seuraamalla  minne  hän on mennyt-kadonnut.

Toistan:

Pystytte  kartasta  seuraamaan-katsomaan  minne  kadonnut  on mennyt  ja  missä on .(viittaan  Rasmus Takaluoman juttuun, oli  helppo juttu  minulle). Teidän vain pitää  kuunnella  sisäistä vaistoanne. Se on erehtymätöön. Kun uskotte  että  teillä  on mahtava  Luojan  lahja, niin  olette  erehtymätön , esim kadooneiden etsinnässä.

¤¤¤

Tähteläinen  ja Kokkolan Elina ja muutkin jotka  olette  kiinnostuneet:

:::Alkakaa  ottaa  talteen  eri  lehdistä  sellaisten  ihmisten  kuvia , jotka  ovat jo  kuolleet, niin nuoria kuin vanhoja .

Ottakaa  eri lehdistä ihmisten kuvia jotka  ovat yhä  elossa, niin  nuoria kuin  vanhojakin ja  laittakaa  ne  vierekköin   valokuvakansioon ja  tulette  takuulla  huomaamaan......."voi herranen aika....näkyy selvästi  tuhon-kuoleman  merkit......ja näkyy selvästi  elon-merkit".

¤¤¤

Tähteläinen ja  Kokkolan Elina ja muutkin  siellä:

Teillä alkaa  ihan uusi  ja  erikoinen  elämä. Ottakaa  se vastaan ja ottakaa  vaarin minun  Nasiirin opetuksista, kuten tässä ja juuri nytkin. Tunnen  iloa  sekä  kiitollisuutta kun voin  näin opettaa  ihmisiä ja  että sen seurauksena  maailmaan  syntyy uusia  Nasiireja-ihmisten  opettajia-hyväntekijöitä.Nouskaa, olkaa kirkkaita ja  säteilkää.

Ekku  Mattila.

Elämä on: