tiistai 20. helmikuuta 2024

Opetus: Miten voit vastata kysymyksiin, paperilla, joita ei ole edes esitetty. ....Olkaa hyvät: Nasiiri Ekku Mattila opastaa:

 20/2-2024.

EKKU.

alias: Jukka  Pekka Mattila.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

puh: 0466840923.

¤¤

Opetus:

Kun edessänne  on asiakas ja hänellä on  mukanaan  oma  kuva(via). laittakaa  kuvat  eteenne ja kysykää  syntymäaika, nimeä   ei  tarvitse, ettekä  kysymyksiä...... 

¤¤¤

 Edessänne  on paperi ja kynä,  katsele  hetken aikaa , valokuvaa ja  tunnet-tiedät koska  kuva alkaa sinulle  kertoa  tarinaa-tapahtumia-maisemia-kyliä-ihmisiä-mistä tahansa, kaukaa taikka  läheltä, iloa, taikka surua, päivämääriä , kiitä mielessäsi  valon olentoja.Kiitä  heitä ja kumarra.

Nyt olet valmis :

Nyt: anna kynäsi  mennä, anna sen liikkua  ihan itsekseen, vasemmalta oikealla, hitaaasti, taikka nopeasti, ylös ja alas, koko  ajan edeten. koko ajan edeten. Sinun et tarvitse  tehdä mitään muuta. Anna  kynäsi  edetä.Anna sen edetä  ja jossakin vaiheessa se  pysähtyy, hiljalleen pysähtyy ja sitten  kynäsi  ei enää  liiku  paperilla. Olet valmis.  Olet   täyttänyt  esittämättömien  kysymysten  tulvan.Kysymysten joita  ei kukaan  esittänyt. On mahtavaa  nähdä asiakkaan ilme, kun luet  paperille  kirjoittamasi  vastaukset,  koska ne olivat juuri  sellaiset vastaukset, joita asiakas  olisi  sinulta  kysynyt, ennen  kirjoittamiasi vastauksia. Tämä  on  salattua   voimaa.

Koska:  Esittämättömiin  kysymyksiin  oli jo vastaukset valmiina, tuolla jossakin, salaisen oven takana ja ne odottivat  vain sinua , paperia edessäsi ja  kynääsi  joka  kirjoitti vastaukset.  Sinä  onnistuit. Sinä  onnistuit. Ilman  kysymyksiä. Vastasit  oikein. Koska  olet  näkijä.  Näin helppoa  se  on.:

Jos olet  hyvä näkijä.

¤¤¤¤

Ennen  vastaamistasi: 

Nouse ole kirkas ja säteile:

:  ja.

Ole  varma.

Älä  yhtään epäile.

Usko  että  onnistut.

Koska  sinussa on  voima.

Salattu  voima.

Ja se  tulee näkyviin.

Paperilla joka  on tyhjänä edessäsi.

Sinä  pystyt  siihen.

Sinä pystyt siihen.

Pystyt.

¤¤¤

Ja onnistuit.

¤¤¤

Ekku Mattila.